Berat_Akpunar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
Çok fazla terleyen birisiyim bana sağlam kaliteli uzun yıllar götürecek mousepad lazım
Fiyat 200-300 arası
Fiyat 200-300 arası
terliyorsan glass mousepad bak ve mouse a terlemeyi önleyen grip tape takabilirsinÇok fazla terleyen birisiyim bana sağlam kaliteli uzun yıllar götürecek mousepad lazım
Fiyat 200-300 arası
200 300e o dediklerinden bulamazsın benceÇok fazla terleyen birisiyim bana sağlam kaliteli uzun yıllar götürecek mousepad lazım
Fiyat 200-300 arası
peki kaç TL'ye bulabilirim ?200 300e o dediklerinden bulamazsın bence
önerdiğin var mıterliyorsan glass mousepad bak ve mouse a terlemeyi önleyen grip tape takabilirsin
bir mouse pada fazla demeyin ama adam gibi kaygan konforlu alıyorsan bin lira en azpeki kaç TL'ye bulabilirim ?
link atma şansın var mı ?bir mouse pada fazla demeyin ama adam gibi kaygan konforlu alıyorsan bin lira en az
peki kaç TL'ye bulabilirim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önerdiğin var mı
O delikli mouse olanı diyorsun dimi? Terleme için![]()
Wraith Cosmic Glass Mousepad
wraithesports.com
Grip tape beyaz olan terleme için![]()
Wraith Armor Grip Tape
Wraith Armor Mouse Grip Tape Mouse'unuzu her koşulda iyi kavramanız için size yardımcı olacak gripler ile spraylerde ve heyecanlı anlarda aim performansınızdan ödün vermeyin. Wraith armor ter ve dış etkenlerin mouse'un plastik yüzeyinde oluşturduğu kayganlaştırıcı etkiyi yok ederken mouse'unuzun...wraithesports.com
abi attığım linkte glass mouse pad ve grip tape var mouse ne alaka ?O delikli mouse olanı diyorsun dimi? Terleme için
Çok kaliteli rgb 70x30 tavsiye ederim.Çok fazla terleyen birisiyim bana sağlam kaliteli uzun yıllar götürecek mousepad lazım
Fiyat 200-300 arası
Adamın sorunu çok terleme. İstediğin kalite mousepad getir eli bileği yine yapışır sorunu çözmez.Çok kaliteli rgb 70x30 tavsiye ederim.