Neler Yeni

Uzun ömürlü laptop markaları

xsupgod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kağan
Arkadaşlar laptopların ömrü tam olarak markaya bağlı olmasa da bazı markaların kasa, klavye kalitesi ,soğutma gücü sağlam oluyor ve uzun süre kullanabiliyorsunuz.Modelleri genel olarak dayanıklı ve uzun ömürlü olan markalar önerir misiniz (Çoğu kişi bu konuda MSI'ı övüyor sizce MSI laptoplar Casper,Acer,Hp gibi markalardan daha uzun ömürlü olur mu?)

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Toshiba :D 11 yıldır tek bir arızası çıkmadı hala kullanıyorum. Ama günümüzde laptop işine pek girmiyorlar sanırım ya eski kalitesi kalmadı

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Toshiba :D 11 yıldır tek bir arızası çıkmadı hala kullanıyorum. Ama günümüzde laptop işine pek girmiyorlar sanırım ya eski kalitesi kalmadı
artık toshiba saldı leptop işini hardisk vb işlere giriyorlar

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
cüncellerden
Asus Dell Samsung MSİ APPLE Acer Daha vardırda aklımda değil diğerleri.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Ben 7 senedir lenovo kullanıyorum sağlam firma oyun laptopu modelleri var

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Tony Montana
MSI, DELL

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berk Üstün
HP'ye herkes kötü diyor fakat 8 senedir kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı. Bence markadan çok kullanıcı ile alakalı

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Arkadaşlar laptopların ömrü tam olarak markaya bağlı olmasa da bazı markaların kasa, klavye kalitesi ,soğutma gücü sağlam oluyor ve uzun süre kullanabiliyorsunuz.Modelleri genel olarak dayanıklı ve uzun ömürlü olan markalar önerir misiniz (Çoğu kişi bu konuda MSI'ı övüyor sizce MSI laptoplar Casper,Acer,Hp gibi markalardan daha uzun ömürlü olur mu?)
hocam eğer oyun için derseniz asusun galiba 2 sene önce rog laptopları vardı kalitelilerdi mağazada kullanmıştım almak için ağlamıştım alınıcağını bilsem 1 hafta yemek yemem msi gerçekten iyi ama fiyatı arttıkça artıyor msi kullanan bir tanıdığım var satış sonrası hizmetlerine çok sinir oluyordu
msi gerçekten iyi ama fiyat 1050ti lı laptop fiyatlarına bak birde msi a bak baya pahalı oluyor kalite farkıdır batarya konusunu sorarsan kim ne derse desin laptop dediğimiz alet bir yerden sonra prize bağlı kalıyor ama orjinal batarya ile değiştirirsen daha çok kullanırsın evet fark olr ama senn kullanım şeklinede bağı
Mesaj otomatik birleştirildi:

dellin tüm laptopları için demediğini biliyorum ama şuanki fiyatı vatanda 8k olan imzamdaki özellikli laptop çöptür 4 gb ekran kartı ama ben ekran kartı olsam daha iyi performans veririm :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Tony Montana
hocam eğer oyun için derseniz asusun galiba 2 sene önce rog laptopları vardı kalitelilerdi mağazada kullanmıştım almak için ağlamıştım alınıcağını bilsem 1 hafta yemek yemem msi gerçekten iyi ama fiyatı arttıkça artıyor msi kullanan bir tanıdığım var satış sonrası hizmetlerine çok sinir oluyordu
msi gerçekten iyi ama fiyat 1050ti lı laptop fiyatlarına bak birde msi a bak baya pahalı oluyor kalite farkıdır batarya konusunu sorarsan kim ne derse desin laptop dediğimiz alet bir yerden sonra prize bağlı kalıyor ama orjinal batarya ile değiştirirsen daha çok kullanırsın evet fark olr ama senn kullanım şeklinede bağı
Mesaj otomatik birleştirildi:

dellin tüm laptopları için demediğini biliyorum ama şuanki fiyatı vatanda 8k olan imzamdaki özellikli laptop çöptür 4 gb ekran kartı ama ben ekran kartı olsam daha iyi performans veririm :)

Aslında DELL'in tüm laptopları için diyorum altımda 8 senelik DELL laptop var ve sorunsuz takır takır çalışıyor ayrıca uzunda ömürlü. Arkadaş zaten oyun için kastetmemiş galiba. Eğer oyun için öneri istediyse DELL'in Alienware oyuncu laptoplarını öneririm.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Aslında DELL'in tüm laptopları için diyorum altımda 8 senelik DELL laptop var ve sorunsuz takır takır çalışıyor ayrıca uzunda ömürlü. Arkadaş zaten oyun için kastetmemiş galiba. Eğer oyun için öneri istediyse DELL'in Alienware oyuncu laptoplarını öneririm.
yani hocam ben kullanıyorum hem oyun için hemde video için bazen normal durumlarda bile çok pişman ettiği oluyor ama oyun laptopu olmadığını biliyorum ama 8 klık laptop birazda oyunda mutlu etsin ama etmiyor buda beni üzüyor

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
kardeşim tüm markalarda planlı eskitme politikası hüküm sürüyor. Yani en kral markayı da alsan, eski bilgisayarlar gibi 10 sene gitme ihtimali çok zayıf olacaktır. Sen f/p ürün bak, soğutma kalitesine ve sıcaklık değerlerine bak. Menteşe kırılsa tamir edilir ama gpu yanarsa tamiri yoktur.

Top Bottom