Tavsiye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

cayicer

80+
Reaksiyon skoru
3
17- Konu başlığını, içeriğini uygunsuz şekilde sonradan düzenlemek;
Merhabalar,

Son düzenleme:
illa evlenmek zorunda değilsin ki. ayrıca çocuk musunuz bu belirsizlik ne gerçekten :D. gidip ne yaşamak istiyorsan konuş. utanılacak bişey yok bunda. her ilişki de evlenmeye gitmeyeceğinden bence eğlenmene bak kafaya takmaya gerek yok.

illa evlenmek zorunda değilsin ki. ayrıca çocuk musunuz bu belirsizlik ne gerçekten :D. gidip ne yaşamak istiyorsan konuş. utanılacak bişey yok bunda. her ilişki de evlenmeye gitmeyeceğinden bence eğlenmene bak kafaya takmaya gerek yok.
d

Son düzenleme:
reis ama şöyle diyeyim haklısın bu arada öncelikle. Kıza bu sevgi imali reelsi gönderdikten sonra şöyle hikaye atmaya başladı yok işte kavak ile kabak ağacı birisi işte yıllarca tecrübe kazanıyor birisi çok kısa sürede onun yaşındaymış gibi büyüyor ama tutunamıyor ve ölüyor gibisine neyse dediğinde gene haklısın benim utanma sebebim bunca zaman bana ablacım diyen bir kıza açılırsam bir de şöyle düşün kardeşi var onun o da şu an çalıştığım işle bağlantılı bir yerde çalışıyor geçen zaten o reels gönderiminden sonra kardeşi bağlantılı olduğumuz kurumdaki kızla birlikte yanımdan geçerken kıkır kıkır güldüler cok da takmadım ama hani kızın bağlantılı olduğu kişilerle yüz yüze kalıyorum ya ondan biraz çekincem yoksa kardeşi olmasa çalıştığım yerde direkt yaz gitsin dediğin gibi.

eğlenmek de mantıklı da işte tek şey ablacım diyen birine böyle bir hamle yaparsam tamamen bağlantımız kopacak belki kardeşi dedikodumu yapacak ofiste :/
ha kardeşi ile aynı ofisteysen bulaşma ben onu bilmiyordum. aynı iş yerinde kesinlikle olmaz. ya da kardeşine çıkma teklif et ne bilim :D

ha kardeşi ile aynı ofisteysen bulaşma ben onu bilmiyordum. aynı iş yerinde kesinlikle olmaz. ya da kardeşine çıkma teklif et ne bilim :D
ama şöyle bi durum var artık çok geç zaten ilgimi belli ettim o paylaşımlar ve reels ile ben kendimi resmen rezil edip bıraktım gibi oldu en azından bi sonuç alsaydım :D kardeşi şu an durumu biliyor ve bizim kurumdan geçerken 2 kız güle güle geçtiler fark ettim ve umursamadım kardeşi evli bu arada :D kısacası çok belirsiz bir ortamdayız 1 aydır cidden iştahım kesildi yemek bile yiyemiyorum aynı ofiste değiliz de şöyle düşün aynı firmanın a sında ben varım b sinde kardeşi var ve ara ara dosya al ver işleri oluyor yüz yüze bakıyoruz.

not: bu olayın üstüne 1 komik reels daha attım ona güldü mesela nasılsın iyi misin dedim iyiyim ablacım sen nasılsın diyip devam ettirdi ben de sıcarım böyle işe dedim ablacım diyor daha ben ne istiyorum dedim, öyle abla nasılsın diye sorayım dedim kapattım konuyu

Son düzenleme:
ama şöyle bi durum var artık çok geç zaten ilgimi belli ettim o paylaşımlar ve reels ile ben kendimi resmen rezil edip bıraktım gibi oldu en azından bi sonuç alsaydım :D kardeşi şu an durumu biliyor ve bizim kurumdan geçerken 2 kız güle güle geçtiler fark ettim ve umursamadım kardeşi evli bu arada :D kısacası çok belirsiz bir ortamdayız 1 aydır cidden iştahım kesildi yemek bile yiyemiyorum aynı ofiste değiliz de şöyle düşün aynı firmanın a sında ben varım b sinde kardeşi var ve ara ara dosya al ver işleri oluyor yüz yüze bakıyoruz.

not: bu olayın üstüne 1 komik reels daha attım ona güldü mesela nasılsın iyi misin dedim iyiyim ablacım sen nasılsın diyip devam ettirdi ben de sıcarım böyle işe dedim ablacım diyor daha ben ne istiyorum dedim, öyle abla nasılsın diye sorayım dedim kapattım konuyu
garipmiş ablacım deyip öyle hikayeler atması enteresan. ben de olayı çok anlamadım haha

garipmiş ablacım deyip öyle hikayeler atması enteresan. ben de olayı çok anlamadım haha
yani hiç taviz vermiyor hani bu olaydan sonra en azından yazdığımda ablacım demeyi bırakıp normal konuşsaydı ben ordan yürücektim ablacım diyerek bariyer koyuyor hemen sonra erkekler prenses oldu diye zırvalarlar hiç taviz vermeden gökten düşücez çünkü biz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri