berke.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,179
Fiyatı normal mi bilmediğimden dolayı buraya açtım eğer düşünenler varsa ithalatçı garanti yerine Amazon güvencesiyle satın alsın.
Fiyatı muhtemelen yanlış koymuşlar Digital'e yakın bir sürede fiyatının düşeceğini düşünüyorum PS5 CD'li versiyon şu an ki Amazon daki Digital fiyatı olabilir.CD'li versyonu daha pahalı olması gerekmiyor muydu ?
Şu an PS5 fiyatlarına baktığım vakit hep ihtalatçı garantili cihazlar görüyordum o yüzden konuyu açtım zaten, dolar kuru o zaman ki değeri ile şu an ki değeri bir değil maalesef ama %80 oranında Digital Versiyonun fiyatı yanlış girilmiş düzeltilir diye düşünüyorum CD'nin fiyatı gayet makul gibi duruyor belkide Amazon bizi şaşırtıp Amazon Prime Day indirimlerine koymakta isteyebilir göreceğiz.Mart ayının ortasında digital versiyonunu Avrasya garantili olarak 18.900 TL'ye almıştım. Ondan sonraki bir aylık süreçte fiyatı 17.000 TL'ye kadar düşmüştü.
arkadaslar ps5 slim çıkınca bunun fiyatı düşer miFiyatı normal mi bilmediğimden dolayı buraya açtım eğer düşünenler varsa ithalatçı garanti yerine Amazon güvencesiyle satın alsın.
Hocam piyasayı bilmek çokta zor değil akakçeye ps5 yazıp ondan sonrada konuyu açabilirdiniz pahalı bir fiyat paylaştığınız.Fiyatı normal mi bilmediğimden dolayı buraya açtım eğer düşünenler varsa ithalatçı garanti yerine Amazon güvencesiyle satın alsın.
diskli versiyon İthalat garantilisi 14K'ydı seçimden önceMart ayının ortasında digital versiyonunu Avrasya garantili olarak 18.900 TL'ye almıştım. Ondan sonraki bir aylık süreçte fiyatı 17.000 TL'ye kadar düşmüştü.
arkadaslar ps5 slim çıkınca bunun fiyatı düşer mi
İthalatçı garantili cihazların fiyatlarına bakmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum teşekkürler çünkü onların karşısında ne Sony muhattap ne de Amazon.Hocam piyasayı bilmek çokta zor değil akakçeye ps5 yazıp ondan sonrada konuyu açabilirdiniz pahalı bir fiyat paylaştığınız.