Neler Yeni

Uzun süreli bilgisayar kullanımı için gözlük önerisi

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
İşim gereği gün içinde çok fazla pc başında kalıyorum normalde gözlüğüm var fakat ışığa karşı artık fazla dayanamıyorum özellikle akşamları monitör parlaklığını sıfırda kullanmama rağmen aşırı derecede rahatsız ediyor bunun için biraz araştırma yaptım aşağıdaki gibi bir gözlük buldum fakat çok fazla yorum yok kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini belirtebilirse çok memnun olurum veya başka önerisi olan varsa onu da değerlendirebilirim.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
umt
Discord
umt#4257
hocam telefonlarda okuma modu var bilgisayarlarda varmı bilmiyorum para vermenize gerek yok bence.
beyaz-siyah tema sarı oluyor bende kullanıyorum pc de var sanırım

Papağan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Ali
İşim gereği gün içinde çok fazla pc başında kalıyorum normalde gözlüğüm var fakat ışığa karşı artık fazla dayanamıyorum özellikle akşamları monitör parlaklığını sıfırda kullanmama rağmen aşırı derecede rahatsız ediyor bunun için biraz araştırma yaptım aşağıdaki gibi bir gözlük buldum fakat çok fazla yorum yok kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini belirtebilirse çok memnun olurum veya başka önerisi olan varsa onu da değerlendirebilirim.

Bu gözlüğü bilmiyorum ama optikçilerde "blue cut" gözlük öneriyorlar kendim de şahsen kullanıyorum memnunum

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam telefonlarda okuma modu var bilgisayarlarda varmı bilmiyorum para vermenize gerek yok bence.
Bu modlar aktif olarak açık ama sıkıntı halen devam ediyor bende, çok kötü bir durum içten içe sinir oluyorum :D

SadeceSeyf

80+ Gold
Olmuyor hocam. Ne yaparsanız yapın. O şekil bir rahatsızlıkta gözlük şart oluyor. Ben telefona bakamıyorum. Gözlerim ağrıyor siyah gözlük takıyoruım.

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Bu gözlüğü bilmiyorum ama optikçilerde "blue cut" gözlük öneriyorlar kendim de şahsen kullanıyorum memnunum
Buna bir bakacağım hocam teşekkür ederim bilgi için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olmuyor hocam. Ne yaparsanız yapın. O şekil bir rahatsızlıkta gözlük şart oluyor. Ben telefona bakamıyorum. Gözlerim ağrıyor siyah gözlük takıyoruım.
Keşke yeni göz taktırabilsek :D

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Ömer Aslan
atasundan mavi ışık korumalı gözlük alsan olmaz mı?Benim kullandıgım numaralı + mavı ısık korumasıda eklettım

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
atasundan mavi ışık korumalı gözlük alsan olmaz mı?Benim kullandıgım numaralı + mavı ısık korumasıda eklettım
Şuan kullandığım gözlüğümde mavi ışık korumalı diye biliyorum daha doğrusu öyle almıştım numarası 0.50 0.70 fakat gün geçtikçe daha kötü oluyor gibi hissediyorum.

systec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ersin İnaç
Bir kaç senedir kullanıyorum gayet F/P ürünlerinden kendi kafa ölçüne göre seçebilirsin burdan

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Ömer Aslan

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788