Öneri Uzun Tetik Gamepad Önerisi

MelihBey

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
2500
Merhaba gamepad almayı düşünüyorum fakat tetik derinliği istediğim gibi olan bir gamepad yok. Xbox 9. nesil kol kadar derin bir tetiğe sahip kol bulamadım. 8BitDo ya baktım ama kimse tetik derinliğine deyinmemiş. O da olmazsa wraith'in sitesinde sattığı gamepadleri düşünüyorum.

8bitdo tetikler kısa.
Gamesir modellerine bakın.

Hocam bende nova 2 almayı düşünüyorum ama denediyseniz nasıl olduğuyla ilgili bir fikrinizi alsam
Kullandım, beyazlarda joystick şaftında aşınma oluyor; bende de öyle oldu, başkalarında da olduğunu gördüm. Siyah versiyonunda ise böyle bir şikayet duymadım. Kısacası siyah versiyonunu alın.

Tetikler uzun yarış oyunları için ideal ama ölü bölge ne kadardı hatırlamıyorum.

Onun dışında yön tuşları gayet iyiydi, kullandıklarım arasında en iyilerinden biri. Diğer tuşları da gayet iyi. Aksiyon tuşları membran, tetik kilitleri var ve işlevsel. Yarış oyunları dışında tetik kilitlerini açıp kullanıyordum, böyle daha iyi oluyordu.

Bağlantı hızı ve tepki süresi gayet iyi. Yani fiyatına göre en iyilerinden biri. Yazılımı da mevcut, oradan çeşitli ayarları yapabiliyorsunuz. Bu da bir avantaj. Malzeme kalitesi olarak elinize aldığınızda iyi bir hissiyat verdiğini söyleyebilirim.

Fiyatına göre güzel bir ürün olduğunu söyleyebilirim; her türlü işinizi görecektir.

Hocam bende nova 2 almayı düşünüyorum ama denediyseniz nasıl olduğuyla ilgili bir fikrinizi alsam
Hocam Nova 2 lite aldım bugün geldi. Bence orijinal xbox 9. nesil tetiğine oldukça benzer derinliği var. Tetiği çok beğendim D-Pad'lar mouse click gibi, bumperlar da aynı şekilde mekanik olabilir bence hiç bakmadım. Tetikleri biraz yumuşak. Butonlar sessiz ama d-pad clicky biraz. Arkadaki ekstra butonlarda güzel sessiz makro ataması vs. yapılabiliyor. Titreşimi az geldi ve tetiklerde titreşim yoktur bu fiyata tetikte olmasada titreşimin güçlü olmasını beklerdim Xbox'ta elim uyuşuyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri