Ashoun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 876
hotspotu 97 derece yazıyor hocam internette yarım saatlik furmark sonucu 78derece gördü hotspotgud almanca değilmi ve windforce hiç sevilmeyen bir marka hele 2 fanlısı
hotspotu 97 derece yazıyor hocam internette yarım saatlik furmark sonucu 78derece gördü hotspotgud almanca değilmi ve windforce hiç sevilmeyen bir marka hele 2 fanlısı
ortam sıcaklığı, kasa içi hava akışı ve kaç rpmde döndüğü çok fark ediyor yazın normal sıcaklığı 80 dereceye çıkar
Benim var misal hepsiburda kartım var 10 bin TL üstü faizsiz 9 taksit yapılıyor toplama yapabilirim ama pc kullanmayı sevmediğim için yapmıyorumŞöyle iyi taksit veren kartın varsa mesela getir gibi çok daha güzel fırsatla sistem toplanır.
5600 b550 500gb m2 8x2 ram kasa psu tam 10k ya geliyor indirimleri kullanınca. Birde uyguna kart denk getirdin mi yeme de yanında yat.
Aylık 2k gibi bir ödemene karşılık sistemin olur.![]()
O kart ilk çıktığı zaman çok çok iyiydi. Şu an 10k üstüne 9 veriyor.Benim var misal hepsiburda kartım var 10 bin TL üstü faizsiz 9 taksit yapılıyor toplama yapabilirim ama pc kullanmayı sevmediğim için yapmıyorum![]()
yaptığım test en geçen ay en sıcak havalardaydı hocam kasam baya tozlu ön fanın biri bozuk rpm sste yazıyor kart lekelendiği kadar kötü bir kart değilortam sıcaklığı, kasa içi hava akışı ve kaç rpmde döndüğü çok fark ediyor yazın normal sıcaklığı 80 dereceye çıkar
Trendyol vardı o da faizsiz 6 veriyordu bankalar anlaşmayı düzenlemiş limit koymuşlar insanlar alışveriş yapmasın diye çok fazla kart döndüğü için zorlarına gidiyor bazılarının getir de vardı ben iptal ettim avantajları pek yok çünkü öyleO kart ilk çıktığı zaman çok çok iyiydi. Şu an 10k üstüne 9 veriyor.
Getir şu an muazzam. Neredeyse her ürüne duruma göre 5-9 taksit yapılabiliyor.![]()
Zaten oyunda 70 i çok gececeğimi sanmıyorum çekirdek sıcaklıkları her kartta daha yüksek çıkar normale göre önemli olan oyun testlerindeki son durum benceyaptığım test en geçen ay en sıcak havalardaydı hocam kasam baya tozlu ön fanın biri bozuk rpm sste yazıyor kart lekelendiği kadar kötü bir kart değil
Getir yeni diye mi acaba böyle muamele uygulanıyor.Trendyol vardı o da faizsiz 6 veriyordu bankalar anlaşmayı düzenlemiş limit koymuşlar insanlar alışveriş yapmasın diye çok fazla kart döndüğü için zorlarına gidiyor bazılarının getir de vardı ben iptal ettim avantajları pek yok çünkü öyle
Ayn öyle hepsi dönecek yeni yıldan sonra yıl gelmeden aldınız aldınız yoksa babayı alırız yeni yılla beraber telefon kayıt ücreti 45 bin TL oluyor hem sıfır hem ikinci el telefonlar da zamlanır artık asgari zammı da derken iyice herşeye zam gelirGetir yeni diye mi acaba böyle muamele uygulanıyor.
Umarım kasımın sonunda muslukları kısmazlar.
Getir kredi kartindan mi bahsediyorsun hocamŞöyle iyi taksit veren kartın varsa mesela getir gibi çok daha güzel fırsatla sistem toplanır.
5600 b550 500gb m2 8x2 ram kasa psu tam 10k ya geliyor indirimleri kullanınca. Birde uyguna kart denk getirdin mi yeme de yanında yat.
Aylık 2k gibi bir ödemene karşılık sistemin olur.![]()
Evet bu karttan bahsediyorum.Getir kredi kartindan mi bahsediyorsun hocam
Alamıyorsun sadece hb den 10 bin TL ve üstü olması lazım ayrıca belirli katagorilerde geçerli bu durumbişey sorucam hepsiburada kartımız varsa 9 taksitle bu sistemi alabiliyormuyuz