Neler Yeni

🔥 V. O. K 5600 & 4060 Sistem 18999TL 🔥

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şöyle iyi taksit veren kartın varsa mesela getir gibi çok daha güzel fırsatla sistem toplanır. :D
5600 b550 500gb m2 8x2 ram kasa psu tam 10k ya geliyor indirimleri kullanınca. Birde uyguna kart denk getirdin mi yeme de yanında yat.
Aylık 2k gibi bir ödemene karşılık sistemin olur. :D
Benim var misal hepsiburda kartım var 10 bin TL üstü faizsiz 9 taksit yapılıyor toplama yapabilirim ama pc kullanmayı sevmediğim için yapmıyorum 😅

Bünyamina

80+ Platinum
Benim var misal hepsiburda kartım var 10 bin TL üstü faizsiz 9 taksit yapılıyor toplama yapabilirim ama pc kullanmayı sevmediğim için yapmıyorum 😅
O kart ilk çıktığı zaman çok çok iyiydi. Şu an 10k üstüne 9 veriyor.
Getir şu an muazzam. Abarttığımı düşünmüyorum. Neredeyse her ürüne duruma göre faizsiz 5-9 taksit yapılabiliyor. :D

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Mert ash
ortam sıcaklığı, kasa içi hava akışı ve kaç rpmde döndüğü çok fark ediyor yazın normal sıcaklığı 80 dereceye çıkar
yaptığım test en geçen ay en sıcak havalardaydı hocam kasam baya tozlu ön fanın biri bozuk rpm sste yazıyor kart lekelendiği kadar kötü bir kart değil

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O kart ilk çıktığı zaman çok çok iyiydi. Şu an 10k üstüne 9 veriyor.
Getir şu an muazzam. Neredeyse her ürüne duruma göre 5-9 taksit yapılabiliyor. :D
Trendyol vardı o da faizsiz 6 veriyordu bankalar anlaşmayı düzenlemiş limit koymuşlar insanlar alışveriş yapmasın diye çok fazla kart döndüğü için zorlarına gidiyor bazılarının getir de vardı ben iptal ettim avantajları pek yok çünkü öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaptığım test en geçen ay en sıcak havalardaydı hocam kasam baya tozlu ön fanın biri bozuk rpm sste yazıyor kart lekelendiği kadar kötü bir kart değil
Zaten oyunda 70 i çok gececeğimi sanmıyorum çekirdek sıcaklıkları her kartta daha yüksek çıkar normale göre önemli olan oyun testlerindeki son durum bence

Bünyamina

80+ Platinum
Trendyol vardı o da faizsiz 6 veriyordu bankalar anlaşmayı düzenlemiş limit koymuşlar insanlar alışveriş yapmasın diye çok fazla kart döndüğü için zorlarına gidiyor bazılarının getir de vardı ben iptal ettim avantajları pek yok çünkü öyle
Getir yeni diye mi acaba böyle muamele uygulanıyor. :D
Umarım kasımın sonunda muslukları kısmazlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Getir yeni diye mi acaba böyle muamele uygulanıyor. :D
Umarım kasımın sonunda muslukları kısmazlar.
Ayn öyle hepsi dönecek yeni yıldan sonra yıl gelmeden aldınız aldınız yoksa babayı alırız yeni yılla beraber telefon kayıt ücreti 45 bin TL oluyor hem sıfır hem ikinci el telefonlar da zamlanır artık asgari zammı da derken iyice herşeye zam gelir

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Sami Yusuf Aksu
bişey sorucam hepsiburada kartımız varsa 9 taksitle bu sistemi alabiliyormuyuz

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Şöyle iyi taksit veren kartın varsa mesela getir gibi çok daha güzel fırsatla sistem toplanır. :D
5600 b550 500gb m2 8x2 ram kasa psu tam 10k ya geliyor indirimleri kullanınca. Birde uyguna kart denk getirdin mi yeme de yanında yat.
Aylık 2k gibi bir ödemene karşılık sistemin olur. :D
Getir kredi kartindan mi bahsediyorsun hocam

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Ege
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Çöp, 10-15k olsa anca

Bünyamina

80+ Platinum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bişey sorucam hepsiburada kartımız varsa 9 taksitle bu sistemi alabiliyormuyuz
Alamıyorsun sadece hb den 10 bin TL ve üstü olması lazım ayrıca belirli katagorilerde geçerli bu durum

Top Bottom