V-SYNC kapatamıyorum? (DA-2 Sistem)

COREXAR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,318
Bu sorunu DA-2 sistemi aldıktan beri yaşıyorum.
İlk başlarda fark etmedim ancak Radeon Software'dan ortalama FPS'i gördüğümde fark ettim.
Radeon Software'da sıkıntı olabilir diyen arkadaşlar için, PC'yi yeniden başlattığımda bu sorun çözülüyor ve arada ki farkı bariz şekilde anlayabiliyorum.
FPS oyunlarını oynamasam bu soruna pek takmazdım ama bıktım cidden artık.

Hem Radeon Software'dan hem de oyundan V-SYNC'i kapatıyorum ama hiçbir şey değişmiyor.(Bu sorunun V-Sync'den kaynaklı olduğuna da emin değilim)
Radeon Software "Graphics" ayarlarım;
1606986555114.png

"Display"
1606986622529.png

Şu an 20.11.2'yi kullanıyorum.
Bu hata 20.4.2 ve ondan sonra gelen tüm driverlarda oldu.
Acaba yapacağım başka bir ayar var mı farklı bir uygulama veya Radeon Software üzerinden?
1606987035207.png

Sistemim imzada yazıyor teşekkür ederim zamanınızı ayırdığınız için.

Bu sorunu DA-2 sistemi aldıktan beri yaşıyorum.
İlk başlarda fark etmedim ancak Radeon Software'dan ortalama FPS'i gördüğümde fark ettim.
Radeon Software'da sıkıntı olabilir diyen arkadaşlar için, PC'yi yeniden başlattığımda bu sorun çözülüyor ve arada ki farkı bariz şekilde anlayabiliyorum.
FPS oyunlarını oynamasam bu soruna pek takmazdım ama bıktım cidden artık.

Hem Radeon Software'dan hem de oyundan V-SYNC'i kapatıyorum ama hiçbir şey değişmiyor.(Bu sorunun V-Sync'den kaynaklı olduğuna da emin değilim)
Radeon Software "Graphics" ayarlarım;
Alıntıyı görüntüle
"Display"
Alıntıyı görüntüle
Şu an 20.11.2'yi kullanıyorum.
Bu hata 20.4.2 ve ondan sonra gelen tüm driverlarda oldu.
Acaba yapacağım başka bir ayar var mı farklı bir uygulama veya Radeon Software üzerinden?
Alıntıyı görüntüle
Sistemim imzada yazıyor teşekkür ederim zamanınızı ayırdığınız için.
Monitörün 75hz 75fps üstü alıp ne yapacaksın

"Radeon Software'da sıkıntı olabilir diyen arkadaşlar için, PC'yi yeniden başlattığımda bu sorun çözülüyor ve arada ki farkı bariz şekilde anlayabiliyorum."

V-Sync açık olduğu için arada ki farkı bariz şekilde anlayabiliyorum.
Tamamen psikolojik eğer durumun yada bütçen varsa 144 hz e geç ben 240hz kullanıyorum manyak bir şey

Hayır, değil.
Farkı bariz bir şekilde anlayabiliyorum dostum belirttim zaten...
V-Sync açıp oynamayı dene bakalım sen anlayabiliyor musun?
240fps sabit oynuyorum g sync yok monitörümde çünkü :(

Hayır, değil.
Sistemimiz aynı denebilir fakat ben PC'ye format atmanı öneririm oyundan vesaire tüm ayarları yaptın mı ?

Hayır, değil.
Ben 300-400 fps alsamda farketmedim ama gecikme daha iyidir sadece onu farkesersin

Sistemimiz aynı denebilir fakat ben PC'ye format atmanı öneririm oyundan vesaire tüm ayarları yaptın mı ?
2-3 defa format attım ama sorun aynı maalesef.
Oyundan ise evet, V-SYNC ayarlarını kapadım.
Başka bir ayar biliyor musunuz acaba?

2-3 defa format attım ama sorun aynı maalesef.
Oyundan ise evet, V-SYNC ayarlarını kapadım.
Başka bir ayar biliyor musunuz acaba?
Ben sürücüden yanlışlıkla yapabilmiş olduğunu düşünüyorum ya da monitörden dolayı aynı sistem var oyunların yüzde 80 inde 144+ alıyorum

Ben sürücüden yanlışlıkla yapabilmiş olduğunu düşünüyorum ya da monitörden dolayı aynı sistem var oyunların yüzde 80 inde 144+ alıyorum
Monitörden dolayı olduğunu sanmıyorum 2 farklı monitörden denedim ama sorun aynı.
Rica etsem ayarlarını atabilir misin?

Geri