şahin doğan
80+ Platinum
arkadaşın ailesi internetten alışveriş yapmaya güvenmiyorHocam stok çok zaten herkes alır şuan 3 kere sepete ekleye bildim ama almıcam merak ettim
arkadaşın ailesi internetten alışveriş yapmaya güvenmiyorHocam stok çok zaten herkes alır şuan 3 kere sepete ekleye bildim ama almıcam merak ettim
neden broHayır poyrazcım![]()
Normalde o kasa ile işlemci o fiyata geliyor. 5600G ilede oyun oynanabiliyor.Arkadaşlar apu sistemi alıp napıcaksınız merak ediyorum ? Al sat için felan mı
gerek yok pc aramıyorum artıkneden bro
aldın mıgerek yok pc aramıyorum artık![]()
Oyun oynamak için apu sistem alınmaz , bütçen çok düşükse alınıp lol felan oynarsın tabiNormalde o kasa ile işlemci o fiyata geliyor. 5600G ilede oyun oynanabiliyor.
alınmıoopart part geliyor stoklar yine geldi mesela stok bitti diye üzülmeyin
piyasadaki oyunların büyük çoğunluğunu 1080p düşükte açıyorOyun oynamak için apu sistem alınmaz , bütçen çok düşükse alınıp lol felan oynarsın tabi
Herkesin bütçesi 10K ve üstü değil. Bu fiyata bu sistem çok iyiOyun oynamak için apu sistem alınmaz , bütçen çok düşükse alınıp lol felan oynarsın tabi
Abi apu sistem den bahsediyoruz işmciye yük bildiriyorsun düşük ayar 30 fps rdr 2 oynarsın 1 yıl , oyun deyilde takılırım işimi görür lol atarım arada dersen işini görecek iyi fiyatlı sistempiyasadaki oyunların büyük çoğunluğunu 1080p düşükte açıyor
ben de niye gozukmuopart part geliyor stoklar yine geldi mesela stok bitti diye üzülmeyin