Neler Yeni

Çözüldü✓ V4.5 '' amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldi ''

ParlaMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mert
Yazılımsal dostum zaten ben böyle sistemleri yüzlerce kez kurdum ama yazılımsal diye yapamayanlar da olabilir halledicem onu hafta başında
Evet yazılımsal bir sorun geneldede EKRAN KARTI yazılımından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bu şekilde sorun yaşayanlara AMD RADEON SOFTWARE komple kaldırıp yeniden kurmalarını önerebilirsin büyük ihtimalle çözülecektir reis (y)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bunu deneyeceğim haklıysanız eyvallah. Değilseniz konuşacaklarımız var. Ben RAM' in kötü olmasından bahsederken 3200 MHz' i ne ara işin içine kattınız orasını bilmesem de denemeye değer.
Ben deneyip emin olmadığım şey hakkında konuşmam. MHz > CL

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben deneyip emin olmadığım şey hakkında konuşmam. MHz > CL
MHz>CL zaten bunda itirazım yok hele Ryzen için aşırı önemli frekans ama sorun alt gecikmeler. Tek başlarına önemli olmasalar da birleşince alt gecikmeler CL' den çok daha etkili. 3600 CL19 T-Force' un RAM' i bu sistemdeki RAM' den daha başarılı. Alt gecikmeler gerçekten optimize çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Faruk
Beta olmayan normal ama sıkıntı yapmayın ekip ile konuştum forumdaki üyeler ile hızlı şekilde ilgilenecekler pazar günü sorunu olanlar için bir konu açacağım sorunu olanların konu altına yazmasını isteyeceğim
İlgin için teşekkür ederim ben diğer sürümleri denerim eğer hata vermeyeni bulursam bilgilendiririm. Çorbada bizimde tuzumuz bulunsun

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
MHz>CL zaten bunda itirazım yok hele Ryzen için aşırı önemli frekans ama sorun alt gecikmeler. Tek başlarına önemli olmasalar da birleşince alt gecikmeler CL' den çok daha etkili. 3600 CL19 T-Force' un RAM' i bu sistemdeki RAM' den daha başarılı. Alt gecikmeler gerçekten optimize çünkü.
Dostum alt timingler de önemli dedin de biz önemsiz mi dedik ondan önce 50 tane şeye giydirdin 7500TL'lik sistemi 4999TL yapana kadar anam ağladı Allah aşkına bu fiyatta kim 3600MHz CL18 ram koyar sisteme gerçekten bıkkınlık geldi.

Bu arada bahsettiğin rami bu bilgisayara tak çeyrek fps bile artış olmayacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Faruk
Dostum alt timingler de önemli dedin de biz önemsiz mi dedik ondan önce 50 tane şeye giydirdin 7500TL'lik sistemi 4999TL yapana kadar anam ağladı Allah aşkına bu fiyatta kim 3600MHz CL18 ram koyar sisteme gerçekten bıkkınlık geldi.

Dostum sen neden bu tip yorumlara kulak asıyorsun . Senin neler başardığını kaç senedir seni takip edenler EN İYİ bilir.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Dostum sen neden bu tip yorumlara kulak asıyorsun . Senin neler başardığını kaç senedir seni takip edenler EN İYİ bilir.
@RevDeisDou hocamda senelerdir forumda bir çok konuda bilgisi var burada normal bir şekilde tartışıyorlar biraz hararetlense de iki kısımında yazılarından donanımsal bilgi elde edebilirsin sen konunun aslına odaklan.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İzleyenlerimi önemsiyorum bunun için konular uzuyor ya salla bu kim diyemiyorum ama bazı yorumlarda acımasız eleştiri veya deneyip gözümle gördüğüm şeyin aksi iddia edilince biraz sinirim bozuluyor sadece o kadar.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

3200 CL14 XMP açık 387 FPS
3600 CL18 XMP açık 369 FPS
videosu yükleniyor.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
3200 CL14 XMP açık 387 FPS
3600 CL18 XMP açık 369 FPS
videosu yükleniyor.
:D şuan razer videosunu yüklüyorum müsait olunca aynısını da ben atarım nasıl test yapıyorsunuz anlamıyorum. Hatta kanalda içeriği olması lazım onu da atarım. Sevgiler

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
:D şuan razer videosunu yüklüyorum müsait olunca aynısını da ben atarım nasıl test yapıyorsunuz anlamıyorum. Hatta kanalda içeriği olması lazım onu da atarım. Sevgiler
Sadece sizin verdiğiniz Corsair' in XMP' sini açtım test ettim. Sonra söküp RipjawsV 3000 CL16 taktım. 3200 yapıp SADECE CL değerini 14 yaptım diğer tüm zamanlamalar XMP.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
The End
Bence yaptığınız ve yapacağınız testler kullandığınızın ram'i ne ve ayarladığınız alt timinglere göre değişir, cl14 3200 ile cl18 3600 testi yapacaksanız min 16gb ile test yapmalısınız doğruluk açısından oyunlar 3600mhz 8gb da daha avantajlı gösterir. Ve 1080p 1440p ikisi test edilmesi lazım. Ram puanının önemi yok oyunlar asıl amacımız.

4000 , 5000mhz ortalamalı ramlerde oyunlarda inanılmaz fark olan videolara rastladım yalnız cl14 3200 ile cl18 3600 arasında hiç fark göremedim. Birinin videosunda cl14 3200 biraz önde biririn cl18 3600 , farkta %1 , 3

Top Bottom