Neler Yeni

Çözüldü✓ V4.5 '' amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldi ''

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Faruk
Kullanılan RAM' ler çok dandik Memtest86 yap. Temiz çıkarsa söyle. Zaman aşımı hatası tüm donanımlardan dolayı olabilir işlemciyle veya gpu ile değil bağı sadece.

Parçasal hiçbir sıkıntı veya uyum problemi ile uzak yakın alakası yok. Bazı arkadaşlar yazılımsal sorun yaşıyor.

Güncel diye beta olan vega driverı yüklediysen normal driverı yükle, o da hata raporu verdiyse bir önceki driverı yükle.
Allah razı olsun kardeşim

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ryzen Optimize yazmak kolay. Ryzen optimize RAM' de RCDRD 22 olmaz. tFAW 44 olmaz. Ryzen' i öldürür bunlar. Asıl Ryzen optimize RAM görmek isterseniz buyrun:
Alıntıyı görüntüle

TridentZ CL18 olan RipjawsV ile aynı zamanlamalara sahip. CL16 olan ise bariz daha iyi. Şimdi daha pahalı diyebilirsiniz ki haklısınız lakin şu saçma kalitesiz RAM' lere Ryzen optimize demenize itafen atıyorum yanlış anlamayın. Bu arada oyunda fark %12. Ryzen optimize bellek %12 fark yiyor.
Büyük yalan yani.
Şaka mısın dostum 4999TL'ye sistem yapmışız bana sektörün tepe isimlerinden Trident Z'den örnek veriyorsun az daha para ekleyin ekran kartı alın töbe töbe. RipjawsV Ryzen optimizedir senin ne düşündüğünün bir önemi yok sen bu ramden bir kullandıysan ben 100 kullandım bak bakalım bu ramle kanalda kaç sistem yapmışım. Ağzınıza ne geliyorsa konuşuyorsunuz neyin grafiğini atıyorsun onu da anlamıyorum bunun ötesi az yiyin de hamal tutun olur.

Oyunda performansı en çok etkileyen frekansdır. 3600MHz CL18, 3200MHz CL14'ü tokalar bana garip garip tablolar atmayın böyle dandik ram falan bu iş artık çöplüğe döndü öyle kafanıza göre dandik diye laf konuşamazsınız konuşan adam da kalkıpta Trident Z'den örnek veremez.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ayrıca RYZEN OPTİMİZE olduğu hakkında kanıt atar mısınız? Kendi sitesinde öyle bir ibare göremedim ben hatta o modeli bile bulamadım sitede. 3600CL18D modeli var S yok.
Her şeyi biliyorsun araştır onu da bul ben bulup gösterirsem bozuşuruz ama, çünkü senin her şeyi bilmen lazım nede olsa çok rahat ona buna dandik diyebiliyorsun.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Şaka mısın dostum 4999TL'ye sistem yapmışız bana sektörün tepe isimlerinden Trident Z'den örnek veriyorsun az daha para ekleyin ekran kartı alın töbe töbe. RipjawsV Ryzen optimizedir senin ne düşündüğünün bir önemi yok sen bu ramden bir kullandıysan ben 100 kullandım bak bakalım bu ramle kanalda kaç sistem yapmışım. Ağzınıza ne geliyorsa konuşuyorsunuz neyin grafiğini atıyorsun onu da anlamıyorum bunun ötesi az yiyin de hamal tutun olur.

Oyunda performansı en çok etkileyen frekansdır. 3600MHz CL18, 3200MHz CL14'ü tokalar bana garip garip tablolar atmayın böyle dandik ram falan bu iş artık çöplüğe döndü öyle kafanıza göre dandik diye laf konuşamazsınız konuşan adam da kalkıpta Trident Z'den örnek veremez.
TridentZ ile RipjawsV' nin aynı çipleri ve Layer' i kullandığını öğrendiğiniz zaman tekrar tartışalım. İyi forumlar. 18-22-22-42/83 tRC 44 faw ile Ryzen Optimizesi yapın. Ya siz yalan söylediniz ya da üretici. BU RAM Optimize değil Katil. 44 faw kafadan 3600 MHz' i 3466 performansına çekmeye yeter bile. RipjawsV 3000 CL16 ile 3600 CL18 Corsair RGB PRO SL aynı gecikmeyi veriyor. Bizzat kullanıyorum. RipjawsV 3333 MHz iken daha iyi. XMP açık sadece frekansı elledim. RGB PRO SL ile sözde Ryzen optimize bellekleriniz de aynı çip ve layer' i kullanıyor zaten. Bendeki 2019 model RipjawsV ise daha iyi çip ve layer' e sahip. tfaw 24 mesela. tRC ise 54. Şimdi hangisi optimize?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Sıkıştığınızda sistemin fiyatının arkasına niye saklandınız? Normalde hep kendimi frenledim size hak verdim lakin bu sefer durmak istemiyorum. Beni sistemin fiyatı ilgilendirmiyor ben parçadan bahsediyorum olanı söylüyorum isterse 1 lira olsun. O RAM trash kalite.
İstediğim kadar da uyarı yemeye hazırım insanlar gerçeği öğrensin yeter. Zaten kullanmanıza da laf etmedim farkındaysanız. Sadece belleğe laf etmiştim siz fazla üzerinize alındınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her şeyi biliyorsun araştır onu da bul ben bulup gösterirsem bozuşuruz ama, çünkü senin her şeyi bilmen lazım nede olsa çok rahat ona buna dandik diyebiliyorsun.
Kanıt istiyorum beni üstü kapalı tehdit ediyorsunuz? Kanıt istemek en doğal hakkım. İddia eden sizsiniz ben değil. Ben gerekli bilgileri attım zaten.

Son düzenleme:

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
TridentZ ile RipjawsV' nin aynı çipleri ve Layer' i kullandığını öğrendiğiniz zaman tekrar tartışalım. İyi forumlar. 18-22-22-42/83 tRC 44 faw ile Ryzen Optimizesi yapın. Ya siz yalan söylediniz ya da üretici. BU RAM Optimize değil Katil. 44 faw kafadan 3600 MHz' i 3466 performansına çekmeye yeter bile.
Aynı çipleri ve layerları kullanmadı bazı modellerinde kullanmak zorunda kaldı ukalalığa lüzum yok çip krizi nedeniyle Gskill tüm modellerine rastgele çip dizilimine gitti hatta Trident modelini bundan ötürü kendi içinde ayırdı bir şey biliyorum havalarına girme kalbin kırılmasın diye uzun zamandır ben müsade ediyorum.

Merak ettiğin bir şey varsa knkama sorabilirim böyle garip değişik analizler yapmana gerek kalmaz.

sds5.jpg

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Aynı çipleri ve layerları kullanmadı bazı modellerinde kullanmak zorunda kaldı ukalalığa lüzum yok çip krizi nedeniyle Gskill tüm modellerine rastgele çip dizilimine gitti hatta Trident modelini bundan ötürü kendi içinde ayırdı bir şey biliyorum havalarına girme kalbin kırılmasın diye uzun zamandır ben müsade ediyorum.

Merak ettiğin bir şey varsa knkama sorabilirim böyle garip değişik analizler yapmana gerek kalmaz.

Alıntıyı görüntüle
Kankanıza sormalık durum yok. Zaten veriler ortada. Kankanız da yalan söyleyebilir. Ama veriler yalan söylemez çünkü verilerin iradesi yoktur.
Veriler de belleklerin zamanlamaları.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kanıt istiyorum beni üstü kapalı tehdit ediyorsunuz? Kanıt istemek en doğal hakkım. İddia eden sizsiniz ben değil. Ben gerekli bilgileri attım zaten.
Dostum senin burada uşağın yok bununla ilgili Gskill'in basın bülteni bile var ama bundan haberi bile olmayan adamı takmam ve ayrıca sözüne güvenmediğiniz insanların lütfen ama lütfen ortamında bulunmayın rica ediyorum.

ParlaMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mert
Parçasal hiçbir sıkıntı veya uyum problemi ile uzak yakın alakası yok. Bazı arkadaşlar yazılımsal sorun yaşıyor.

Güncel diye beta olan vega driverı yüklediysen normal driverı yükle, o da hata raporu verdiyse bir önceki driverı yükle.

Aynen katılıyorum. Kendi sistemimde de böyle bir hata vardı. Her gün başka bir şey denedim düzekmedi.
En sonunda AMD RADEON yazılımını komple kaldırıp yeniden yükledim düzelmişti.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dostum senin burada uşağın yok bununla ilgili Gskill'in basın bülteni bile var ama bundan haberi bile olmayan adamı takmam ve ayrıca sözüne güvenmediğiniz insanların lütfen ama lütfen ortamında bulunmayın rica ediyorum.
Ya hocam ben ne diyorum siz ne diyorsunuz? Bu belleğin performansı düşüreceğini sizde bilmiyor musunuz? Ben zaten RAM bozuk falan da demedim başta olabilir dedim çünkü buna musait bir ürün. Zaten memtest yapılsa temiz çıksa Radeon ayarlarından ayar yaptırıcaktım kendimde zamanında benzer bir deneyim yaşadım zaten.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Aynen katılıyorum. Kendi sistemimde de böyle bir hata vardı. Her gün başka bir şey denedim düzekmedi.
En sonunda AMD RADEON yazılımını komple kaldırıp yeniden yükledim düzelmişti.
Yazılımsal dostum zaten ben böyle sistemleri yüzlerce kez kurdum ama yazılımsal diye yapamayanlar da olabilir halledicem onu hafta başında

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ya hocam ben ne diyorum siz ne diyorsunuz? Bu belleğin performansı düşüreceğini sizde bilmiyor musunuz? Ben zaten RAM bozuk falan da demedim başta olabilir dedim çünkü buna musait bir ürün. Zaten memtest yapılsa temiz çıksa Radeon ayarlarından ayar yaptırıcaktım.
halen boş yapıyorsun CL gecikmeyi arttırsa bile yüksek frekans öne çıkınca FPS'yi arttırır yav bunun testini ben yaptım benn

isterse gecikme iki katına çıksın Oyun performansında: 3200MHz CL14 < 3600MHz CL18

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Faruk
Yazılımsal dostum zaten ben böyle sistemleri yüzlerce kez kurdum ama yazılımsal diye yapamayanlar da olabilir halledicem onu hafta başında
Abdullah kardeşim senin sistemi denerken kurduğun sürüm hangisi idi ? Eğer hatırlıyorsan bende direk onu yükliyim

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah kardeşim senin sistemi denerken kurduğun sürüm hangisi idi ? Eğer hatırlıyorsan bende direk onu yükliyim
Beta olmayan normal ama sıkıntı yapmayın ekip ile konuştum forumdaki üyeler ile hızlı şekilde ilgilenecekler pazar günü sorunu olanlar için bir konu açacağım sorunu olanların konu altına yazmasını isteyeceğim

Top Bottom