aclıktan gebericem ben de gidemiyorumyemek yemeye gidemiyorum stok kalmayacak diye ya belli olmadı mı çıkış saati
6'da çıkacak gibi.yemek yemeye gidemiyorum stok kalmayacak diye ya belli olmadı mı çıkış saati
18.00yemek yemeye gidemiyorum stok kalmayacak diye ya belli olmadı mı çıkış saati
Eğer PCI-E4 anakart alırsan kurtarır.Zaten ekran kartı ekleyecegim rx 6500 dusunuyorum 1-2 seneye universiteye falan gidicegim de o ekran karti ile kurtarır mı beni yani
anakart zaten oyle degil mi oyle yazmıstınızEğer PCI-E4 anakart alırsan kurtarır.
Şu an yayınlanan sistem o şekilde. Dediğim gibi paylaşıldığı an değiştirilme ihtimali var. Alırken dikkat edin diye söylüyorum.anakart zaten oyle degil mi oyle yazmıstınız
anakart dan pek anlamıyorum ne yazarsa almam lazımŞu an yayınlanan sistem o şekilde. Dediğim gibi paylaşıldığı an değiştirilme ihtimali var. Alırken dikkat edin diye söylüyorum.
Hocam sorması ayıp bu bilgileri nereden öğreniyorsunuz?Şu an yayınlanan sistem o şekilde. Dediğim gibi paylaşıldığı an değiştirilme ihtimali var. Alırken dikkat edin diye söylüyorum.
İşim gereği bu dataların nerde tutulduğu, bu sayfaların nasıl planlandığı ve nasıl yayınlanacağını bildiğimden dolayı ben sistemi başka bir ismiyle farklı fiyatta sizden gizlenmesi için tutulduğunu farkettim.Hocam sorması ayıp bu bilgileri nereden öğreniyorsunuz?
Hocam sistem itopyada görüldüHocam sorması ayıp bu bilgileri nereden öğreniyorsunuz?
Çekilmiş videodaki anakartı nasıl değiştirsinler?Şu an yayınlanan sistem o şekilde. Dediğim gibi paylaşıldığı an değiştirilme ihtimali var. Alırken dikkat edin diye söylüyorum.