Neler Yeni

V4,5 Sistem 400 Stok İle Geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes Tayyip Tunçlar
İşim gereği bu dataların nerde tutulduğu, bu sayfaların nasıl planlandığı ve nasıl yayınlanacağını bildiğimden dolayı ben sistemi başka bir ismiyle farklı fiyatta sizden gizlenmesi için tutulduğunu farkettim.
Cümle çok devrik oldu ama anlaşılmıştır diye ümit ediyorum. İnternette olacak her şey yine internete çıkmadan, internette denenir. :)

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,323
İsim
Kadir
Şu an yayınlanan sistem o şekilde. Dediğim gibi paylaşıldığı an değiştirilme ihtimali var. Alırken dikkat edin diye söylüyorum. :)
merhaba 5600G pcı 3.0 destekliyor ama anakart pcı 4.0 olursa performans yine 4.0 mı oluyor 3.0 mı?

mlhr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Melih
İşim gereği bu dataların nerde tutulduğu, bu sayfaların nasıl planlandığı ve nasıl yayınlanacağını bildiğimden dolayı ben sistemi başka bir ismiyle farklı fiyatta sizden gizlenmesi için tutulduğunu farkettim.
anlamadım 5000tl degil mi yani

Jokester

80+ Bronze
bilmeyenler olabilir diye son kez yazıyorum.
sistem iyi fiyatta.
anakart PcIe 4.0 olur ise 6500xt gibi kartlar daha performanslı çalışır.
sistemde ekran kartı yok.
işlemcisi de o fiyata göre iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes Tayyip Tunçlar
merhaba 5600G pcı 3.0 destekliyor ama anakart pcı 4.0 olursa performans yine 4.0 mı oluyor 3.0 mı?
Ekran kartı ve taktığın komponentlerin performansına ve işlemci ile konuşmasına yarayan teknoloji. Tek başına işlemciye müdahale etmez ama PCI-E4 olması her açıdan daha performanslıdır.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Ki arkadaşta biraz haklı olabilir bügün itopyaya da v4.5 kaldırılınca bir sistem geldi 8.5k ya apu sistem ve da 4.5 parçalarıyla tamamen aynı birde yanlış görmediysem sistemde msı b550 m a pro anakrt vardı ama bu bilgiler yanlış da olabilir bir ihtimal sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam anakart vs yoktu orada
Anakart muhtemelen msı b550 m a pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Yılmaz Eren Dinçsoy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular