forum.donanimarsivi.com
Hocam konu açılmıyor bilginiz olsun.Rehber - Monitör Panelleri Rehberi
Öncelikle Merhabalar, Bugün forumda sıkça sorulduğunu gördüğüm"hangi panel monitör almam lazım"soruları için kısa bir rehber yapıcam. Öncelikle Monitör panelleri 3'e ayrılırlar. -TN(Twisted Nematic) Paneller -IPS (In-Plane Switching) Paneller -VA(Vertical Alignment) Paneller 1-TN Paneller...forum.donanimarsivi.com
Düzelttim.Hocam konu açılmıyor bilginiz olsun.
hocam çok teşekkürler konuyu baştan sona okudum ek olarak seni bulmuşken sorayım bir youtube kanalı curve ekranlarda ıps panel olmuyor demişti doğrumuRehber - Monitör Panelleri Rehberi
Öncelikle Merhabalar, Bugün forumda sıkça sorulduğunu gördüğüm"hangi panel monitör almam lazım"soruları için kısa bir rehber yapıcam. Öncelikle Monitör panelleri 3'e ayrılırlar. -TN(Twisted Nematic) Paneller -IPS (In-Plane Switching) Paneller -VA(Vertical Alignment) Paneller 1-TN Paneller...forum.donanimarsivi.com
ayrıca bu yaz sistem toplayacağım alacağım fps max 80 olacağı için (pubg valorant gta5) 70hz bana yeterli geliyor ghostscreen muhabbeti aşırı keyfimi kaçırmayacaksa va panel almayı düşünüyorum şu monitör nasıl sizcehocam çok teşekkürler konuyu baştan sona okudum ek olarak seni bulmuşken sorayım bir youtube kanalı curve ekranlarda ıps panel olmuyor demişti doğrumu
hocam ghostscreen muhabbeti üzer mi beni ilk defa sistem toplayacağım kanser olmayayım sonraVa panel konstrat oranı çok daha yüksektir ve ips panele göre 1 tık daha hızlıdır ips panellerin renk canlılığı çok daha iyidir oyun odaklı alacaksanız va almanızı öneririm ben.
Ben samsung va panel kullanıyorum ghosting sorunu yaşamıyorum.Alacağın marka kalitesini kanıtlamış olursa sorun yaşamazsın.hocam ghostscreen muhabbeti üzer mi beni ilk defa sistem toplayacağım kanser olmayayım sonra
Hayır Curved ekranlarda IPS ekran oluyor fakat çok pahalılar. Genel olarak curvedlar VA panel oluyor ucuz olduğu için. IPS curvedlar çok pahalı.hocam çok teşekkürler konuyu baştan sona okudum ek olarak seni bulmuşken sorayım bir youtube kanalı curve ekranlarda ıps panel olmuyor demişti doğrumu
Post automatically merged:
ayrıca bu yaz sistem toplayacağım alacağım fps max 80 olacağı için (PUBG valorant gta5) 70hz bana yeterli geliyor ghostscreen muhabbeti aşırı keyfimi kaçırmayacaksa va panel almayı düşünüyorum şu monitör nasıl sizce
Fps oyunları oynicaksan rekabetçi olarak 27 inç büyük 27 inç ekranda csgo falan oynanmaz 24 almanı öneririm eğer amacın csgo falan oynamaksahangi panel hangi renklerde daha başarılı bilen varsa yazabilirmi ayrıca 27 ınc curve almayı düşünüyorum herkes çok büyük falan diyor kullanan arkadaşlar görüşlerini belirtirse sevinirim