Vac ban nasıl kaldırılır neyin değişmesi gerekir

denedim bir çok kez ama etkili olmadı 5-6 kez yeni hesap açtım arkadaşımın hesabını kullanmaya çalıştım olmadı
bilgisayardan kaynaklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende hatamın farkındayım kusura bakma tekrardan
Tamam o zaman. Çok zor değil. Büyük ihtimal seni keklemişler(doğru tabir mi emin değilim ama). VAC, yani Valve Anti Cheat. Hesaplık banlardır. İP ile zerre alakası yoktur, anakart ile kökten alakası yoktur. Hatta tekrar oynamak için yeni epostaya bile gerek yok. Aynı eposta ile birden fazla hesap açabiliyorsun Steamden. Ve onlarda VAC ban olmuyor. Şuan o hesabı açtığın epostadan yeni hesap açıp oynayabilirsin. Bana inanmıyorsan veya korkuyorsan farklı epostadanda açabilirsin. HWİD ban diye bir şey yok zaten CS'de anakartına ban atmazlar.

Edit: Yeni telefon numarası ile eposta ile hesap açın. Ben eskiden öyle sanıyordum ve öyle yapıyordum ama bir arkadaş aksini iddia ediyor, Muhtemelen o doğru çnkü değişmiş olabilir. Siz genede aynı bilgilerden açmayın. @Rıfat Karakaya

Vac ban kaldırılmaz, vac atılırsa hemen itiraz etmen gerekir hesabın böylece incelenir hile yoksa kesinlikle açılır.
Hileden yediysen Vac Ban Removerlar ile açabilirsin tabi sonunda PC'ne virüs girecek, o zaman Valorant da oynayamayacaksın.

Sonuç olarak açmayacaktın, iyi olmuş.

Atladığın bir nokta var bence. Başka hesapla girersen olması lazım. CS sahibi bir arkadaşından hesabını isteyip dene. Nasıl bir problemle karşılaşıyorsun ki? Steam'deki ücretsiz CS'de yalnızca normal maç atabiliyorsun diye biliyorum. Rank kasılmıyor. Onu açmak istiyorsan 200TL (hangi akla hizmet TR'de bu fiyatı yazarsın bilemedim) her neyse yani o şekilde. Bence başka hesapla oynarken karşılaştığın problemin ne bilgisayarınla ne de Vac ile bir ilgisi vardır. Tam olarak nasıl bir sıkıntıyla karşılaştığını açıklarsan belki yardımcı olabiliriz.

Atladığın bir nokta var bence. Başka hesapla girersen olması lazım. CS sahibi bir arkadaşından hesabını isteyip dene. Nasıl bir problemle karşılaşıyorsun ki? Steam'deki ücretsiz CS'de yalnızca normal maç atabiliyorsun diye biliyorum. Rank kasılmıyor. Onu açmak istiyorsan 200TL (hangi akla hizmet TR'de bu fiyatı yazarsın bilemedim) her neyse yani o şekilde. Bence başka hesapla oynarken karşılaştığın problemin ne bilgisayarınla ne de Vac ile bir ilgisi vardır. Tam olarak nasıl bir sıkıntıyla karşılaştığını açıklarsan belki yardımcı olabiliriz.
güldüm geçtim haklısın

sen artık iflah olmazsın kal cs siz

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Vac ban hiç bir şekilde kalkmaz kanka yeni hesap aç

Konunun sadece başlığını okuyup boş mesajlar atmayın gözünüzü seveyim. Bir bakın millet ne önermiş, adam ne cevap vermiş.... Ben ne söylesem "faydalı olurum"

Tamam o zaman. Çok zor değil. Büyük ihtimal seni keklemişler(doğru tabir mi emin değilim ama). VAC, yani Valve Anti Cheat. Hesaplık banlardır. İP ile zerre alakası yoktur, anakart ile kökten alakası yoktur. Hatta tekrar oynamak için yeni epostaya bile gerek yok. Aynı eposta ile birden fazla hesap açabiliyorsun Steamden. Ve onlarda VAC ban olmuyor. Şuan o hesabı açtığın epostadan yeni hesap açıp oynayabilirsin. Bana inanmıyorsan veya korkuyorsan farklı epostadanda açabilirsin. HWİD ban diye bir şey yok zaten CS'de anakartına ban atmazlar.

Edit: Yeni telefon numarası ile eposta ile hesap açın. Ben eskiden öyle sanıyordum ve öyle yapıyordum ama bir arkadaş aksini iddia ediyor, Muhtemelen o doğru çnkü değişmiş olabilir. Siz genede aynı bilgilerden açmayın. @Rıfat Karakaya
bende neden kaynaklandığını öğrenmek istiyiyordum zaten yaptığımın hatanın farkındayım teşekkürler bilgin için

Başka bir hesaba geçip oynamaya devam edebilirsin ama o hesapta hile yapmayacağın nereden belli?

80$'a açılıyor knk prime (Steam dolar kuru 2.5₺)

Umarım tekrardan hile açıp milletin oyununu zehir etmezsin.

açacağım yada açmayacağımı sana neden kanıtlamaya çalışayım ister güven ister güvenme ister yardım et ister etme ben yazmışım zaten bir hata yapmışım düzgünce oyun oynamanın peşindeyim.

VAC ban nasıl kaldırılır neyin değişmesi lazım vac ban cs go da hile açtığım için ban yedim yaklaşık 1 yıl önce hangi bilgisayar parçasını değiştirmem gerekiyor bi kaç yerden anakart değiştirmem gerek diye duydum herhangi bir bilgisayar parçası değiştirmeden yazılımla halledebilir miyiz merak ediyorum olursa çok iyi olur valoranttan sıkılmış durumdayım cs go oynamak istiyorum yaptık bi hata hile açtık. banı yedik kaldırmama yardımcı olabilcek var mı acaba??
Öncelikle düşünce yapını değiştirmen gerekiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,761
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri