Vac ban nasıl kaldırılır neyin değişmesi gerekir

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
5
VAC ban nasıl kaldırılır neyin değişmesi lazım vac ban cs go da hile açtığım için ban yedim yaklaşık 1 yıl önce hangi bilgisayar parçasını değiştirmem gerekiyor bi kaç yerden anakart değiştirmem gerek diye duydum herhangi bir bilgisayar parçası değiştirmeden yazılımla halledebilir miyiz merak ediyorum olursa çok iyi olur valoranttan sıkılmış durumdayım cs go oynamak istiyorum yaptık bi hata hile açtık. banı yedik kaldırmama yardımcı olabilcek var mı acaba??

VAC yasakları kalıcıdır ve kaldırılmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Hocam bilmiyorum ama VAC ban ip ye atılıyorsq ip sifirlayabilirsiniz.

VAC ban nasıl kaldırılır neyin değişmesi lazım vac ban cs go da hile açtığım için ban yedim yaklaşık 1 yıl önce hangi bilgisayar parçasını değiştirmem gerekiyor bi kaç yerden anakart değiştirmem gerek diye duydum herhangi bir bilgisayar parçası değiştirmeden yazılımla halledebilir miyiz merak ediyorum olursa çok iyi olur valoranttan sıkılmış durumdayım cs go oynamak istiyorum yaptık bi hata hile açtık. banı yedik kaldırmama yardımcı olabilcek var mı acaba??
Steam hesabından VAC banı kaldıramazsın ve VAC ban donanıma ban atmaz yani yeni bir steam hesabından cs oynayabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
O hesap banlı. Başka hesaptan giremiyor musunuz? Deneyin başka hesaptan girmeyi.

Engel bir durum yok oynayabilirsiniz farklı bir hesap ile

Umarım açamazsın, Bir dahada cs giremezsin. Sizin gibiler yüzünden oyun oynanmıyor.

Steam hesabından VAC banı kaldıramazsın ve VAC ban donanıma ban atmaz yani yeni bir steam hesabından cs oynayabilirsin.
denedim bir çok kez ama etkili olmadı 5-6 kez yeni hesap açtım arkadaşımın hesabını kullanmaya çalıştım olmadı
bilgisayardan kaynaklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım açamazsın, Bir dahada cs giremezsin. Sizin gibiler yüzünden oyun oynanmıyor.
bende hatamın farkındayım kusura bakma tekrardan

VAC yasağı alan hesaptaki telefon numarası ve mail adresi başka bir hesapta da mevcutsa o hesapta ceza alır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,867
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri