Mesela atıyorum ki,main hesabımdan çıkıp oyunu silmeden yan hesaba geçtim ve hile açtim bilgisayarı temizleyene kadar da main hesaba girmedim, sadece hile açtiğim hesapta mi ban yerim yoksa ikisindende mi merak ettim
Hile açtığın hesapta yersin.Mesela atıyorum ki,main hesabımdan çıkıp oyunu silmeden yan hesaba geçtim ve hile açtim bilgisayarı temizleyene kadar da main hesaba girmedim, sadece hile açtiğim hesapta mi ban yerim yoksa ikisindende mi merak ettim
Peki hile açınca oyun dosyaları falan da değişiyorya,sonucta oyunu silmedim ana hesabımın oyun dosyalari da değişmez mi o yüzden de ban yerz?Hile açtığın hesapta yersin.
keşke komple oyuna birdaha gireyemeyecek ban yesen insanlar kafa dağıtmak için giriyor siz içine ediyorsunuz tabi normal kolsuz olunca başka çare kalmıyor demiMesela atıyorum ki,main hesabımdan çıkıp oyunu silmeden yan hesaba geçtim ve hile açtim bilgisayarı temizleyene kadar da main hesaba girmedim, sadece hile açtiğim hesapta mi ban yerim yoksa ikisindende mi merak ettim
Peki hile açınca oyun dosyaları falan da değişiyorya,sonucta oyunu silmedim ana hesabımın oyun dosyalari da değişmez mi o yüzden de ban yerz?
Hayir ya,sadece sordumHocam hâlâ şu basarım mevzusundan mı korkuyorsun?
oyun dosyaları değişmez, injector ile veya direkt exe/bat ile açıyorsun hileyi zaten.Peki hile açınca oyun dosyaları falan da değişiyorya,sonucta oyunu silmedim ana hesabımın oyun dosyalari da değişmez mi o yüzden de ban yerz?
Genelde açtığın hesaptan yersin. Tabi bir hata yaparsan diğer hesap da gidebilir.Mesela atıyorum ki,main hesabımdan çıkıp oyunu silmeden yan hesaba geçtim ve hile açtim bilgisayarı temizleyene kadar da main hesaba girmedim, sadece hile açtiğim hesapta mi ban yerim yoksa ikisindende mi merak ettim
inşallahGenelde açtığın hesaptan yersin. Tabi bir hata yaparsan diğer hesap da gidebilir.
Bu arada cidden hile açacaksan umarım 2 hesabın da banlanır.Hayir ya,sadece sordum
Telefon numaraları aynı olunca da ban yeniliyor diye biliyorum.Mesela atıyorum ki,main hesabımdan çıkıp oyunu silmeden yan hesaba geçtim ve hile açtim bilgisayarı temizleyene kadar da main hesaba girmedim, sadece hile açtiğim hesapta mi ban yerim yoksa ikisindende mi merak ettim