YusuF.68 80+ Bronze Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 615 Dahası Reaksiyon skoru 120 İsim Yusuf İslam 9 Kasım 2024 #1 Vodafone’a bugün geçiş yaptım cayma hakkı olarak 504 TL yazıyor ilk ayda çıkma hakkım var diye biliyorum ilk ayda bedelsiz çıkabiliyor muyum
Vodafone’a bugün geçiş yaptım cayma hakkı olarak 504 TL yazıyor ilk ayda çıkma hakkım var diye biliyorum ilk ayda bedelsiz çıkabiliyor muyum
Yvşlagaçtanealıyon 80+ Platinum Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 12,517 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 6,898 İsim . 9 Kasım 2024 #2 YusuF.68 yazmış: Vodafone’a bugün geçiş yaptım cayma hakkı olarak 504 TL yazıyor ilk ayda çıkma hakkım var diye biliyorum ilk ayda bedelsiz çıkabiliyor muyum Devamı için tıklayın... Normalde ilk ve son aylarda çok az oluyor tahahhütün varsa ilk ay da olsa çıkamıyorsun diye biliyorum. Ben TT den 6 ay kala çıktığımda 800TL ödemiştim mesela.
YusuF.68 yazmış: Vodafone’a bugün geçiş yaptım cayma hakkı olarak 504 TL yazıyor ilk ayda çıkma hakkım var diye biliyorum ilk ayda bedelsiz çıkabiliyor muyum Devamı için tıklayın... Normalde ilk ve son aylarda çok az oluyor tahahhütün varsa ilk ay da olsa çıkamıyorsun diye biliyorum. Ben TT den 6 ay kala çıktığımda 800TL ödemiştim mesela.