Bu nasıl mümkün oluyor bilmiyorum ama vade farksız telefon satılıyor.
Enteresan ama direkt taksitsiz alacak varsa aynı paraya normal s24 de vardı sankiBu nasıl mümkün oluyor bilmiyorum ama vade farksız telefon satılıyor.
Evet 128 lik s24 çıkıyor bu fiyataEnteresan ama direkt taksitsiz alacak varsa aynı paraya normal s24 de vardı sanki
İkinci el olduğu nerede yazıyor?Ürün sıfır değil ondan taksitle veriyorlar.
Bu nasıl mümkün oluyor bilmiyorum ama vade farksız telefon satılıyor.
Bizim insanımız tüketim toplumu. Emin ol iphone da 12 taksit olsa asgari ücretli de bile olur. Bu da halkın zararı. O yüzden devlet halkı korumak amaçlı kısıtlıyor. Zaten sen o telefonu nakit alamıyor isen alacak durumun yoktur ve ona da ihtiyacın yoktur. Ek olarak telefon gerekli bir ihtiyaç değil. Yani düz bir kullanıcı için 20 binlik bir telefon bile seni uzun süre götürür. Ha sen video çeken biri isen zaten o telefonu nakit de alabilecek durumun vardır.Telefon neden taksitle verilmiyor ? Mantıklı bi açıklaması varmı ?
Yav sanki buna uyan var aylık 20k sı olan tanıdığım var. Parasını biriktirdi ip 15 pro su var şu anAlıntıyı görüntüle
çünkü aksesuar diye satıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizim insanımız tüketim toplumu. Emin ol iphone da 12 taksit olsa asgari ücretli de bile olur. Bu da halkın zararı. O yüzden devlet halkı korumak amaçlı kısıtlıyor. Zaten sen o telefonu nakit alamıyor isen alacak durumun yoktur ve ona da ihtiyacın yoktur. Ek olarak telefon gerekli bir ihtiyaç değil. Yani düz bir kullanıcı için 20 binlik bir telefon bile seni uzun süre götürür. Ha sen video çeken biri isen zaten o telefonu nakit de alabilecek durumun vardır.
Tamam işte almaması lazım. Ama şöyle düşün o biriktirenlerden. Yarısı vazgeçse biriktirmekten onları kurtarırsın. Ama taksit olsa hepsi alır.Yav sanki buna uyan var aylık 20k sı olan tanıdığım var. Parasını biriktirdi ip 15 pro su var şu an
Alsın be abi ölümlü dünya. Hakkı değilmi onun günde 12 saat çalışıyor.Tamam işte almaması lazım. Ama şöyle düşün o biriktirenlerden. Yarısı vazgeçse biriktirmekten onları kurtarırsın. Ama taksit olsa hepsi alır.