Neler Yeni

Vade farksız 3 taksitli s24 FE

HeiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Hasan
Almanya da getirdi gümrük vergisi. Önceden zaten sınırı 22 euroya indirmiştiler şimdi ise onlar avrupa birliği dışından gelen her ürüne fiyata bakmaksızın gümrük vergisi alıyorlar.

Yerli üreticiyi korumak adına alınan kararları işinize gelmediği için eleştirmeyi bırakın.

Tamamen yasaklanmadı hem, vergisini ödeyip alabilirsin istediğin malı. Ben şirket olarak resmi ithalat yapıp vergimi ödüyorsam sen vatandaş olarak neden ödemeyeceksin? Bu işi ticarete çevirenler dolu nette. 100 liraya aldığı malı 1000 liraya satan kuruş vergi ödemeyenler dolu.

Boşa mızmızlanmayı bırakın paran var alabiliyorsan vergini de ödeyeceksin NOKTA.
Hala bir kıyaslama peşindesiniz Almanya ile burayı kıyaslıyorsun burası ortadoğu ülkesi evet vergini verip alabilirisin ama sorun bu verginin fahiş fiyatlarda olması ve senin daha temel ihtiyaçlarını karşılayamaman sizi bilmem hocam ancak asgari ücretli ile çalışan insanların artık alım gücü yerlerde emeklileri hiç saymıyorum bile.ben sana vergi verme demiyorum senin de dediğin gibi bu işi ticarete dökenler var ve evet madem döküyorlar sen onları sınırlandıracaksın halkı değil halkın elindeki 3 kuruşta gözün olmayacak.bu dediklerinizin hepsi devlet elinde düzelecek şeyler her işi işinize geldiği gibi anlamayı tek taraflı düşünmeyi bırakın yerli üretici desteklenecekse ucuz mal sunacak tüketiciye.Ucuz ürün senin ülkenden çıksa emin başka alternatif aramaya bile çıkmazsın neden uğraşayım ben yurt dışıymış oymuş buymuş rahat mı batıyor ki bana uğraşayım. Bunun olabilmesi için yine her üründe fiyatların düşmesi gerekiyor ki üreticide para kazansın.Dediklerim hem tüketicinin hem üreticinin yararına ama siz anlamak istemiyorsunuz çünkü sadece kendinizi düşünüyorsunuz.

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Alıpta gelen oldu mu

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Hayır hocam neden ceza yiyeceksin. Bu Amazon'un yaptığı bir şey ve ilk defada yapmıyor. Daha 2 hafta önce Xiaomi 14t ve 14t pro modellerinde de yaptı benim farkettiğim devam ediyor olabilir hala ve bundan başka bir sürü telefonda da yaptı, tamam yasal bir durum değil gibi gözüküyor ama bunun sorumlusu sen değilsin Amazon. Ürüne gelecek olursak direkt Amazon değil, satıcının güvenilirliğine bakmanda fayda var.
Linki varsa paylaşabilir misiniz?

Top Bottom