Kredi kartı alma şansını daha çok artırmak istiyorsan . Her zaman kredi kartlarını düzenli harcayıp , extre kesim günü ile son ödeme günü arasında ödemek zorundasın. Daha sonra fatura gibi her ay gelebilecek giderlerini otomatik ödeme talimatı verip , Kredi Findeks Notunu yükseltebilirsin. Tabi bunlar uzun vade de artarak sana kredi kartı limit artırma ve farklı bankalardan kredi kartı çıkma olasılığı artar. Findeks Notun sarı ve yeşil oranında olması lazım +1 ek daha kredi kartı çıksın.
Ben 21 Yaşındayım. 18 Yaşında Kredi kartım oldu. 1500 TL limiti vardı. 3 Yıl içinde hep o kartı kullandım. Düzenli harcayıp düzenli ödedim. Daha sonra işe girdim. Girdiğim iş yerinin kullandığı banka da 5000 TL kredi kartı verdi. Onu da düzenli harcayıp ödedim. Şuan 3 tane Kredi kartı var. Toplam 3 kredi kartlarının limiti 60k yı buluyor. Önemli olan nakit çalışmayıp karttan harcama yapıp gününde ödemek. Düzenli bir hesap çizelgesi oluşturmazsan Batarsın . Benim bir çok arkadaşım kırmızıya düşüp battı. Kafan 4 işleme Çok iyi çalışıyorsa benim dediklerimi yapıp yüksek limitli kredi kartların olur. Ben Muhasebe mezunuyum. Hangi bankanın neye göre verebileceğini ve hangi oranda yükseltebileceğini biliyorum. Ayrıca dediğim gibi hesap kitap işi bilmeden bunları yapman zor.