❌İndirim Bitti! 🔥Vagonik Zigzag Pamuklu Koltuk Şalı 79TL🔥

Bunu görmüştüm hiç bakmadan yorumlarına aldım 79TL zaten en kötü ne gelebilir ki yere at paspas niyetine kullan ayaklarını silmeye :D
Çok amaçlıymış. Her türlü ihtiyaca göre uyarlanabilir. İyidir o zaman.

Faturası kesilip kargoya verildi. Baya hızlılarda sanırım.

Polyoster oranı yüksek bir ara bim den almıştım(aynı marka olmayabilir) pc de kullandığım deri ofis koltuğu üzerine seriyordum .

Polyoster oranı yüksek bir ara bim den almıştım(aynı marka olmayabilir) pc de kullandığım deri ofis koltuğu üzerine seriyordum .
Çok mantıklı. Deri koltuğa örtü sermek şart oluyor. Ne çok kalın ne çok ince iş görüyorsa ne güzel.

premium yok bende 50 tl kargo varmış, 4 tanemi alsam acaba :)

premium yok bende 50 tl kargo varmış, 4 tanemi alsam acaba :)
Hatta yıllık üyelik de çok avantajlı. Aylık 30TL ye gelir. Bir de cashback veren yerden alsan süper. :D

Hatta yıllık üyelik de çok avantajlı. Aylık 30TL ye gelir. Bir de cashback veren yerden alsan süper. :D
valla hocam normal şekilde 4 tane füme renkten çektim 316ya :) Monitör veya kasanın üstüne felan örterim boştayken tozlanmasın, benim kasa açık tasarım biraz çabuk tozlanıyor :D

valla hocam normal şekilde 4 tane füme renkten çektim 316ya :) Monitör veya kasanın üstüne felan örterim boştayken tozlanmasın, benim kasa açık tasarım biraz çabuk tozlanıyor :D
Evet ya pc ekipmanları, kasa ve monitör çok tozlanıyor buna bir çözüm bulmak lazım. Örtmek mantıklı olabilir de tam olur mu bilemedim.

Geri