❌İndirim Bitti! 🔥Vagonik Zigzag Pamuklu Koltuk Şalı 79TL🔥

Bunu görmüştüm hiç bakmadan yorumlarına aldım 79TL zaten en kötü ne gelebilir ki yere at paspas niyetine kullan ayaklarını silmeye :D
Çok amaçlıymış. Her türlü ihtiyaca göre uyarlanabilir. İyidir o zaman.

Faturası kesilip kargoya verildi. Baya hızlılarda sanırım.

Polyoster oranı yüksek bir ara bim den almıştım(aynı marka olmayabilir) pc de kullandığım deri ofis koltuğu üzerine seriyordum .

Polyoster oranı yüksek bir ara bim den almıştım(aynı marka olmayabilir) pc de kullandığım deri ofis koltuğu üzerine seriyordum .
Çok mantıklı. Deri koltuğa örtü sermek şart oluyor. Ne çok kalın ne çok ince iş görüyorsa ne güzel.

premium yok bende 50 tl kargo varmış, 4 tanemi alsam acaba :)

premium yok bende 50 tl kargo varmış, 4 tanemi alsam acaba :)
Hatta yıllık üyelik de çok avantajlı. Aylık 30TL ye gelir. Bir de cashback veren yerden alsan süper. :D

Hatta yıllık üyelik de çok avantajlı. Aylık 30TL ye gelir. Bir de cashback veren yerden alsan süper. :D
valla hocam normal şekilde 4 tane füme renkten çektim 316ya :) Monitör veya kasanın üstüne felan örterim boştayken tozlanmasın, benim kasa açık tasarım biraz çabuk tozlanıyor :D

valla hocam normal şekilde 4 tane füme renkten çektim 316ya :) Monitör veya kasanın üstüne felan örterim boştayken tozlanmasın, benim kasa açık tasarım biraz çabuk tozlanıyor :D
Evet ya pc ekipmanları, kasa ve monitör çok tozlanıyor buna bir çözüm bulmak lazım. Örtmek mantıklı olabilir de tam olur mu bilemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,341
Üyeler
184,773
Son üye
Emir_Han629
Geri