Neler Yeni

VAKA SAYISI 62K AHALİ!!!

Avolay

80+ Gold

G.P.U

80+ Silver
sadece atatürk değil tüm atalarına sövenleri atmak gerekir içeri . fatihler , meteler , attilalar , atatürkler bunların birini bile sövenleri atıcaksın
Aynn bıktım bunlaradan hiç bişi bilip bilmeden Atatürke sövüyorlar vatanını sevmezsin anlarım bu ekonomi yüzünd3n haklı ama Atatürk bu ülkeyi sıfırdan kurtardı o olmasa bizde olmazdık hala daha neyini beğenmiyorlar anpamıyorum

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aynn bıktım bunlaradan hiç bişi bilip bilmeden Atatürke sövüyorlar vatanını sevmezsin anlarım bu ekonomi yüzünd3n haklı ama Atatürk bu ülkeyi sıfırdan kurtardı o olmasa bizde olmazdık hala daha neyini beğenmiyorlar anpamıyorum
sorun o değil sorun atalarını bütün olarak kabul etmeyen halk . admalara bak en pisliklikle dolu adamları bile paralara basarlar korurlar biz şanlı tarihimizi kabul etmiyoruz

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Vaka 62K bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Düzgün bir kısıtlama olmadığı için bu vaka sayıları az bile bu 2 hafta içerisinde 80k 90k bile görürüz diye düşünüyorum.Çok vasat bir durumdayız.He bu arada yarın kongre yapıyorum gelmek isteyenlere dm den adres veririm sdgzd fnh

BBrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Berk Baydur

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
kısıtlamalar öyle serbest olursa 200K kadar çıkar tam destekli kapanma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Kaya
Vaka 62K bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?
ziya selçuk : sınavları yapmamız için bir engel değil
kongreleri yapan kişi : salgın zamanında kongreler lebaleb dolu
fahrettin koca : vakaların artmasının sebebi biziz 84 milyon

Jaja50

80+ Silver
ziya selçuk : sınavları yapmamız için bir engel değil
kongreleri yapan kişi : salgın zamanında kongreler lebaleb dolu
fahrettin koca : vakaların artmasının sebebi biziz 84 milyon
Bu mu
bu mu.PNG

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
vakaların düşeceğim yok.Haftaya pazartesi çıkıp diycekler vakalar düşmedi sıkı tedbirlere gidiyoruz.Tedbirler : okulları komple kapıyoruz,berber vb yerleri kapatıyoruz,avm gibi yerleri kapatıyoruz,65 yaş ve 20 yaş sokağa çıkması yasaktır.Bu seferde düşmezse bir şey olmaz truzim daha önemli yoksa ülke batar allah emanet

Top Bottom