Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
ben benim sen kimsin ?Hayır foruma. Bana hain diyemezsin sen kimsin olum?
ben benim sen kimsin ?Hayır foruma. Bana hain diyemezsin sen kimsin olum?
Bu mesajından ne kadar boş adam olduğunu anladım.ben benim sen kimsin ?
sen ciddi misin?Bu mesajından ne kadar boş adam olduğunu anladım.
Ciddiyim olum niye hain diyon ne hainliğimi gördün.sen ciddi misin?
kanka ben cidden söylemedim ki . alındıysan tmm özür dilerm ama ben ciddi değilim dostum sonbuna kocaman (!) koydum . ne olduğunu bilmiyor isen bi bak netten .Ciddiyim olum niye hain diyon ne hainliğimi gördün.
İlk yazdığında ! Yoktu sonradan düzelttin sanırım. Şimdi gördüm sen de kusura bakma özür dilerim boş adam dediğim için.kanka ben cidden söylemedim ki . alındıysan tmm özür dilerm ama ben ciddi değilim dostum sonbuna kocaman (!) koydum . ne olduğunu bilmiyor isen bi bak netten .
dostum hain kolay kolay kimseye denmez . hain sadece devletini satan ve teröristlere denir benceİlk yazdığında ! Yoktu sonradan düzelttin sanırım. Şimdi gördüm sen de kusura bakma özür dilerim boş adam dediğim için.
Haklısın ben ciddiye aldım bir an tekrar özür dilerim.dostum hain kolay kolay kimseye denmez . hain sadece devletini satan ve teröristlere denir bence
gerek yok dostum. insanın özü hata yapmaktan geçer . önemli olan hatalarımızı bilmek ve birbirimize sımsıkı tutunmaktır . benim dehatam ünlemi eklemeyi unutmadım aslında sen anlamışsındır dedim orada (!) olduğunu orada hata bendeydi özür dilerim bağışla beni .Haklısın ben ciddiye aldım bir an tekrar özür dilerim.