Olumsuz fikire kapılmak değil, evet hükümet kalıcı değil değişebilir fakat bunu halk belirliyor ve halk kandırılmaya çok müsait. 2002 yılındaki hükümet yapısı ile şuanki hükümet yapısı arasında o kadar fark var ki. Zaman geçtikçe hükümet kendini daha kalıcı hale getirmeyi bir şekilde başarıyor. Bundan 10-15 yıl önce olsaydı hükümetin ülkeyi uçuruma sürükleyebileceğini söylemezdim ama şuan rahatlıkla söyleyebiliyorum çünkü bunu mümkün hale getirdiler. Bizim elimizden gelen tek şey ise oy vermek ama çoğunluğu sağlamadığın sürece bir işlevi yok. Ayaklanmak da bir çözüm değil maalesef. O yüzden yapabileceğimiz tek şey oturup beklemek ve iyi şeyler olmasını dilemek.Düşüncelerine tamamen karşı değilim zaten Nükleer silah ve hükümetin yaşatacağı sıkıntı ortada. Ben sadece ümitsiz kalmayı sevmiyorum. Çünkü hükümet değişemez gibi bir kural yok ve ya biz daha da güçlenemeyiz diye bir kural hiç yok. Yaşanacakları zamanla görecez ama ben bizim neslimizin bazı şeyleri kökten çözebileceğini düşünüyorum. Bu her ne kadar uzun sürecek olsa da savaşın da çok yakın bir sürede gelmeyeceği fikrindeyim. Demem o ki olan oldu ülkeyi hükümet bitiridi gibi olumsuz fikirlere kapılmak yerine içimizde umut barındırarak ve çalışarak işleri tam tersine çevirmek hiç zor değil.
Halk bu yerel seçimlerde bir şeylerin değişebileceğini zor da olsa gösterdi. Önümüzdeki seçimlerde de yine büyük değişiklikler yaşanacağını düşünüyorum. Diğer dediklerin konusunds zaten haklısın. Sadece oturup bir şeyler dilemek yerine çalışmak ve yararlı, bilgili bireyler olmak zorundayız. Başka yolu yok.Olumsuz fikire kapılmak değil, evet hükümet kalıcı değil değişebilir fakat bunu halk belirliyor ve halk kandırılmaya çok müsait. 2002 yılındaki hükümet yapısı ile şuanki hükümet yapısı arasında o kadar fark var ki. Zaman geçtikçe hükümet kendini daha kalıcı hale getirmeyi bir şekilde başarıyor. Bundan 10-15 yıl önce olsaydı hükümetin ülkeyi uçuruma sürükleyebileceğini söylemezdim ama şuan rahatlıkla söyleyebiliyorum çünkü bunu mümkün hale getirdiler. Bizim elimizden gelen tek şey ise oy vermek ama çoğunluğu sağlamadığın sürece bir işlevi yok. Ayaklanmak da bir çözüm değil maalesef. O yüzden yapabileceğimiz tek şey oturup beklemek ve iyi şeyler olmasını dilemek.
Bu kadar güçlü savunma sanayine karşı savaş açmak delilik olur İsrail açısından
Sen harbi çok film izliyosun biraz azaltTopu gelsin alayını hoplatiriz
Morgot fanı hariçValla herkes mantıklı konuşuyor
Senin fikrinSen harbi çok film izliyosun biraz azalt
Mesaj otomatik birleştirildi:
Morgot fanı hariç
israilin karşımızda tek başına duracağını sanmıyorum tarihe bakarsan hep fakir arap ülkelerini toprağı icin saldırıp işgal ediyor biz şuanda israili alacak güçte olduğumuzu düşünüyorum.Sen harbi çok film izliyosun biraz azalt
Mesaj otomatik birleştirildi:
Morgot fanı hariç
Tamam abi sensinSenin fikrin
Nükleer bomba neredeyse tüm ülkelerde var o bombayı en son kullanırlar oda biz gidiyorsak sizde bizimle geleceksiniz mantığıyla olur yoksa kimse istediği toprağa nükleer bomba yağdırmazAdamlarda nükleer bomba var o sıkıntı iste
Bak o değiştirebilir birşeyleri. Aman neyse sadece teori. Olmaz savaş mamaşAdamlarda nükleer bomba var o sıkıntı iste