Neler Yeni

Sizce israil Türkiye savaşı cıkarmı?

KAANT10X

80+ Bronze
Savaş sadece sıcak çatışma ile olmaz. Ülkeyi karıştırıp iç savaş çıkartırlarsa İsraille savaşmadık dersin ama aslında onlarla savaşmışsındır.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Düşüncelerine tamamen karşı değilim zaten Nükleer silah ve hükümetin yaşatacağı sıkıntı ortada. Ben sadece ümitsiz kalmayı sevmiyorum. Çünkü hükümet değişemez gibi bir kural yok ve ya biz daha da güçlenemeyiz diye bir kural hiç yok. Yaşanacakları zamanla görecez ama ben bizim neslimizin bazı şeyleri kökten çözebileceğini düşünüyorum. Bu her ne kadar uzun sürecek olsa da savaşın da çok yakın bir sürede gelmeyeceği fikrindeyim. Demem o ki olan oldu ülkeyi hükümet bitiridi gibi olumsuz fikirlere kapılmak yerine içimizde umut barındırarak ve çalışarak işleri tam tersine çevirmek hiç zor değil.
Olumsuz fikire kapılmak değil, evet hükümet kalıcı değil değişebilir fakat bunu halk belirliyor ve halk kandırılmaya çok müsait. 2002 yılındaki hükümet yapısı ile şuanki hükümet yapısı arasında o kadar fark var ki. Zaman geçtikçe hükümet kendini daha kalıcı hale getirmeyi bir şekilde başarıyor. Bundan 10-15 yıl önce olsaydı hükümetin ülkeyi uçuruma sürükleyebileceğini söylemezdim ama şuan rahatlıkla söyleyebiliyorum çünkü bunu mümkün hale getirdiler. Bizim elimizden gelen tek şey ise oy vermek ama çoğunluğu sağlamadığın sürece bir işlevi yok. Ayaklanmak da bir çözüm değil maalesef. O yüzden yapabileceğimiz tek şey oturup beklemek ve iyi şeyler olmasını dilemek.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Arif
Olumsuz fikire kapılmak değil, evet hükümet kalıcı değil değişebilir fakat bunu halk belirliyor ve halk kandırılmaya çok müsait. 2002 yılındaki hükümet yapısı ile şuanki hükümet yapısı arasında o kadar fark var ki. Zaman geçtikçe hükümet kendini daha kalıcı hale getirmeyi bir şekilde başarıyor. Bundan 10-15 yıl önce olsaydı hükümetin ülkeyi uçuruma sürükleyebileceğini söylemezdim ama şuan rahatlıkla söyleyebiliyorum çünkü bunu mümkün hale getirdiler. Bizim elimizden gelen tek şey ise oy vermek ama çoğunluğu sağlamadığın sürece bir işlevi yok. Ayaklanmak da bir çözüm değil maalesef. O yüzden yapabileceğimiz tek şey oturup beklemek ve iyi şeyler olmasını dilemek.
Halk bu yerel seçimlerde bir şeylerin değişebileceğini zor da olsa gösterdi. Önümüzdeki seçimlerde de yine büyük değişiklikler yaşanacağını düşünüyorum. Diğer dediklerin konusunds zaten haklısın. Sadece oturup bir şeyler dilemek yerine çalışmak ve yararlı, bilgili bireyler olmak zorundayız. Başka yolu yok.

aakif

80+ Bronze
İsrail ve Türkiyenin karşı karşıya geldiği savaş 3. dünya savaşıdır. Dolayısıyla şu an dünya ülkelerinin böyle bir şey isteyeceğini sanmıyorum. Fakat bizim demografik yapımız git gide bozulduğu için iç karışıklık riski her geçen gün artıyor. Umarım çok geçmeden bunun önü kesilir yoksa dışardan değil 10-15 yıla içerden yiyeceğiz

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
uğur
Sen harbi çok film izliyosun biraz azalt
Mesaj otomatik birleştirildi:

Morgot fanı hariç
israilin karşımızda tek başına duracağını sanmıyorum tarihe bakarsan hep fakir arap ülkelerini toprağı icin saldırıp işgal ediyor biz şuanda israili alacak güçte olduğumuzu düşünüyorum.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,471
İsim
uwu
Adamlarda nükleer bomba var o sıkıntı iste
Nükleer bomba neredeyse tüm ülkelerde var o bombayı en son kullanırlar oda biz gidiyorsak sizde bizimle geleceksiniz mantığıyla olur yoksa kimse istediği toprağa nükleer bomba yağdırmaz

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,026