Neler Yeni

VAKKI Tornavida seti 25 parça 140 ₺

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Aynisindan var 1 tane eksik yollamislar

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Uğur ceylan
Mıknatıslı mı bilgisi olan varsa yeşillendirsin lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Uğur ceylan
Bu 2 yıldır bu formda paylaşılır ve fiyatları hep uygundu. Çünkü kaliteli değiller.
Hocam bu fiyata çok bir beklentim yok zaten basit işler için kullanacağım ama yine de bilgilendirme için teşekkürler .

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Volkan
Temuda daha kalitelileri var tabi sadece set lazımken yanına başka şeylerde alman gerekiyor orası ayrı yada aliden alınabilir ama buda iş görür diye alınabilir telefoncu adam ztn buna bakmaz

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Onur
Hocam bu fiyata çok bir beklentim yok zaten basit işler için kullanacağım ama yine de bilgilendirme için teşekkürler .
Kullanırsın, benim eleştirdiğim şey fırsata eklenmesi. Çünkü hep ucuz oldu bu set. Neredeyse sıcak fırsatı takip edenin hepsi aldı. Ben bile aldım 2023 yılında.

goku010203

80+ Bronze
Kullanırsın, benim eleştirdiğim şey fırsata eklenmesi. Çünkü hep ucuz oldu bu set. Neredeyse sıcak fırsatı takip edenin hepsi aldı. Ben bile aldım 2023 yılında.
Hocam napalım 2023 konularına mı göz atalım sizin için? İndirim var paylaşılmış ihtiyacın varsa al geç. Fırsata eklenmesinin neyinden rahatsız oluyorsun onu anlayamadım?

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Onur
Hocam napalım 2023 konularına mı göz atalım sizin için? İndirim var paylaşılmış ihtiyacın varsa al geç. Fırsata eklenmesinin neyinden rahatsız oluyorsun onu anlayamadım?

Fırsat olmadığı için olabilir mi? Onca şey yazıp yukarıya, sırf kuru muhalefet olmak için gelip yorum yazma.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Onur
Gayet de fırsat. Beğenmediysen gjt başka konuya. Bide doğru düzgün konuşsana ne dediğin anlaşılmıyor.
Şaka mısın sen çocuk? Her yerde bu setten kaynıyor diyorum. Gelmiş hala dalkavuk gibi ötüyor. Sen git başka yere. Adamın tepesini attırmayın. İşinize gidin, aranmayın.

goku010203

80+ Bronze
Şaka mısın sen çocuk? Her yerde bu setten kaynıyor diyorum. Gelmiş hala dalkavuk gibi ötüyor. Sen git başka yere. Adamın tepesini attırmayın. İşinize gidin, aranmayın.
Çocuk sensin kiminle konuştuğuna dikkat et. Askerlik arkadaşın yok karşında!

Top Bottom