Vakumlu siyah nokta temizleme aleti alınır mı?

Lyrox1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Selam hocam burnumda acayip bir siyah nokta var komedon denedim fakat çok işe yaramadı ve yorucu vakumlu siyah nokta temizleme aleti gördüm sizce bu işe yararmı deneyeniniz veya çevrenizde gördüğünüz var mı etki almışlar mı ürün bu ucuz olduğu için bunu almak istedim https://www.trendyol.com/onetick/va...i-p-765660126?boutiqueId=61&merchantId=867510 bütçe maksimum 250 hangisini önerirsiniz?

takipteyim benim burundada var bayabi yağlanma yapmaz inş

takipteyim benim burundada var bayabi yağlanma yapmaz inş
Tonik yaparak kullanacam gözenekler çabuk kapansın diye öylede yağ yapmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü hocam bir bilgin varmı sanki bi ara cilt temizleme önerisi diye bir konu açmıştınız yanlış hatırlıyoda olabilirim

Bu cihaz cilde zarar veriyor tonik ile birlikte makyaj temizleme padi ile elle yapabilirsin ben öyle yapıyorum

hocam valla tam bir şey anlıyamadım alınmalımı kullanıyormusunuz kullandıktan sonra toniklemelimiyiz ?
@Kürşat Kütükçü

Tonik yaparak kullanacam gözenekler çabuk kapansın diye öylede yağ yapmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü hocam bir bilgin varmı sanki bi ara cilt temizleme önerisi diye bir konu açmıştınız yanlış hatırlıyoda olabilirim
yapmıyosa iyidir allayım bitane ölü deride cabası tabi burnumda bile var ölü deri geçmiyorda

boşa para verirsin alma başka yöntem sunmuş kürşat baba zaten onları dene üstelik cildin hassas ise aleti vurmaya başladığın zaman zarar verir öyle sandığın gibi löp löp çekemiyor detaylı

boşa para verirsin alma başka yöntem sunmuş kürşat baba zaten onları dene üstelik cildin hassas ise aleti vurmaya başladığın zaman zarar verir öyle sandığın gibi löp löp çekemiyor detaylı
hocam sadece bunu biliyorum çok ciltte tuttuğunuzda morarma oluyurmuş
ben jiletle düz kessem bile suratım kanıyor almasam daha iyi

Elinle sıkmak ile bunun vakumlaması arasında zarar açısından hiç bir fark yok, gözeneklere ve cilde zarar verir gerek yok. İçerisinde kil olan peeling için de kullanılabilen pamuklar var onlardan kullanabilirsin. Siyah nokta bandı da ciltteki yağı ve dokuyu söktüğü için o da zararlı yumuşak bir havluyla soğuk su peelingi yaparsın en son

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,738
Üyeler
183,787
Son üye
salvira
Geri