Çözüldü✓ Valodayken pc kapanıyor

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar merhaba valodayken pc kapanıyor, cpu fazla ısınıyordu soğutucu aldım ısı değerlerim normale düştü fakat hala devam ediyor, ramleri windows'un bellek taraması ile kontrol ettim bi problem bulunmadı, ekran kartı değerlerimde normal seyiriyor ve ekran kartını da teste soktum bi problem yoktu
pc özellikleri ;
Ekran Kartı: GeForce RTX 2060 EVO 6GB

Anakart: ASUS B450M A-II

İşlemci: AMD RYZEN 5 3600

Ram: XLR8 16GB (2x8GB) 3200MHz

Arkadaşlar merhaba valodayken pc kapanıyor, cpu fazla ısınıyordu soğutucu aldım ısı değerlerim normale düştü fakat hala devam ediyor, ramleri windows'un bellek taraması ile kontrol ettim bi problem bulunmadı, ekran kartı değerlerimde normal seyiriyor ve ekran kartını da teste soktum bi problem yoktu
pc özellikleri ;

psu kaç watt hangi model

pc özellikleri ;

furmark indirip teste girin bakalım furmarktada kapanıcakmı eğer kapanırsa psu rahmetli olmuştur.

Daha dün yaptım yaklaşık bi 30 dakika boyunca test yaptım fakat kapanmadı
çok ilginç bir durum o zaman benim aklım ermedi bu ilginçliğe :D riotun ***** saçma olayları oluyor ondan bir tanesi olabilir.

Valorantın sıkıntısı değilmiş, fivemde de pc kapanmaya başladı bende sorunun psu'dan kaynaklandığını düşünmeye başladım yeni psu arayışındayım. Yardımcı olmaya çalışan ve olan herkese teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,431
Üyeler
187,676
Son üye
florhasann
Geri