Yardım VALORANT 0.1KB HATASI

Egemengnz2121

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
206
Lütfen yardım edin 4 defadır %60 civarına gelince 0.1kb takılıyor sildim yükledim yönetici olarak başlattım durdurup başlattım HİCBİRSEY OLMADI LÜTFEN YARDIM

0.1kb bende gördüm oyunu kapatınca yada pc yeniden açınca düzeliyor indirdiğinin üstüne devam ediyor diye biliyorum 0 dan başlasada

Lütfen yardım edin 4 defadır %60 civarına gelince 0.1kb takılıyor sildim yükledim yönetici olarak başlattım durdurup başlattım HİCBİRSEY OLMADI LÜTFEN YARDIM
biraz once bende de oldu bekle bıraz duzeliyo benımkı duzeldı

0 dan başlaması sinirimi bozuyor
0' dan başlıyor ama kaldığı yerden devam ediyor olması lazım. Mesela 2gb güncelleme %50' sini yaptın kapatıp açtın 0' a indi ama 1gb güncelleme boyutu. Yani 500mb indirirsen yine %50 olacak. Ben böyle biliyorum valonun sistemini en azından.
Veya beklemekte çözüm olabilir. 500 mbit netim var bazen işkence oluyor

ben depolama birimini değiştirdim ve düzeldi hdd veya ssd ömrü bitmiş olabilir

0.1kbı ben bırakıyorum öyle inmiş oluyor sonra

ben depolama birimini değiştirdim ve düzeldi hdd veya ssd ömrü bitmiş olabilir
Ondan kaynaklı olduğunu sanmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0.1kbı ben bırakıyorum öyle inmiş oluyor sonra
5dk filan 0.1 de kaldı kapattım açtım 0 an basladi

0' dan başlıyor ama kaldığı yerden devam ediyor olması lazım. Mesela 2gb güncelleme %50' sini yaptın kapatıp açtın 0' a indi ama 1gb güncelleme boyutu. Yani 500mb indirirsen yine %50 olacak. Ben böyle biliyorum valonun sistemini en azından.
Benim masaüstünde yüklü laptopa ındiriyim dedim sinir krizı cidden

Reis şimdi daha önce %62 de filan kapatim riot Client ı 0 dan başladı şimdi %46 oldu 18.9gb indirmiş

Son düzenleme:
güncellemeyi başlattığınızda görev yöneticisini açıp disk yüzdesini kontrol edebilirmisiniz?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri