Egemengnz2121
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 206
Lütfen yardım edin 4 defadır %60 civarına gelince 0.1kb takılıyor sildim yükledim yönetici olarak başlattım durdurup başlattım HİCBİRSEY OLMADI LÜTFEN YARDIM
0 dan başlaması sinirimi bozuyor0.1kb bende gördüm oyunu kapatınca yada pc yeniden açınca düzeliyor indirdiğinin üstüne devam ediyor diye biliyorum 0 dan başlasada
biraz once bende de oldu bekle bıraz duzeliyo benımkı duzeldıLütfen yardım edin 4 defadır %60 civarına gelince 0.1kb takılıyor sildim yükledim yönetici olarak başlattım durdurup başlattım HİCBİRSEY OLMADI LÜTFEN YARDIM
0' dan başlıyor ama kaldığı yerden devam ediyor olması lazım. Mesela 2gb güncelleme %50' sini yaptın kapatıp açtın 0' a indi ama 1gb güncelleme boyutu. Yani 500mb indirirsen yine %50 olacak. Ben böyle biliyorum valonun sistemini en azından.0 dan başlaması sinirimi bozuyor
Ondan kaynaklı olduğunu sanmiyorumben depolama birimini değiştirdim ve düzeldi hdd veya ssd ömrü bitmiş olabilir
5dk filan 0.1 de kaldı kapattım açtım 0 an basladi0.1kbı ben bırakıyorum öyle inmiş oluyor sonra
Benim masaüstünde yüklü laptopa ındiriyim dedim sinir krizı cidden0' dan başlıyor ama kaldığı yerden devam ediyor olması lazım. Mesela 2gb güncelleme %50' sini yaptın kapatıp açtın 0' a indi ama 1gb güncelleme boyutu. Yani 500mb indirirsen yine %50 olacak. Ben böyle biliyorum valonun sistemini en azından.
Veya beklemekte çözüm olabilir. 500 mbit netim var bazen işkence oluyor
Reis şimdi daha önce %62 de filan kapatim riot Client ı 0 dan başladı şimdi %46 oldu 18.9gb indirmiş0' dan başlıyor ama kaldığı yerden devam ediyor olması lazım. Mesela 2gb güncelleme %50' sini yaptın kapatıp açtın 0' a indi ama 1gb güncelleme boyutu. Yani 500mb indirirsen yine %50 olacak. Ben böyle biliyorum valonun sistemini en azından.
Veya beklemekte çözüm olabilir. 500 mbit netim var bazen işkence oluyor
Maks riot ya cidden sinir bozucu bende 10 dakkada indirmem gereken oyunu 35 dakkada falan indirdimReis şimdi daha önce %62 de filan kapatim riot Client ı 0 dan başladı şimdi %46 oldu 18.9gb indirmiş
Ginceleme değil sıfırdan indiriyorum laptopagüncellemeyi başlattığınızda görev yöneticisini açıp disk yüzdesini kontrol edebilirmisiniz?
Maks riot ya cidden sinir bozucu bende 10 dakkada indirmem gereken oyunu 35 dakkada falan indirdim