valorantın olayı ekran kartında değil işlemcide diye biliyorum i5 7.nesil için normal geliyor bana değerler
Anladım teşekkürler.Valorant işlemci odaklı bir oyun. Evet normal.
valorantın olayı ekran kartında değil işlemcide diye biliyorum i5 7.nesil için normal geliyor bana değerler
Dostlarım Ryzen 5 3600 ve 1050Tİ beraber nasıl gider bir sorun yaratır mı? Valorant performansı ne olur?Valorant işlemci odaklı bir oyun. Evet normal.
İyi olur ama bence fiyatını hak etmiyor.Dostlarım Ryzen 5 3600 ve 1050Tİ beraber nasıl gider bir sorun yaratır mı? Valorant performansı ne olur?
3600 ile performans artar kesin şu fpsleri verir diyemem ama artacağı kesin. 1050ti'da besler sorun yaratmaz ileride kartıda yükseltebilirsinDostlarım Ryzen 5 3600 ve 1050Tİ beraber nasıl gider bir sorun yaratır mı? Valorant performansı ne olur?
Piyasa çok üzücüİyi olur ama bence fiyatını hak etmiyor.
En mantıklı seçim o yönde gibi duruyor hocam teşekkür ediyorum. Anakart olarak ne önerirsiniz peki3600 ile performans artar kesin şu fpsleri verir diyemem ama artacağı kesin. 1050ti'da besler sorun yaratmaz ileride kartıda yükseltebilirsin
Hocam konu açın arkadaşları etiketleyin orada konuşun.Piyasa çok üzücü
En mantıklı seçim o yönde gibi duruyor hocam teşekkür ediyorum. Anakart olarak ne önerirsiniz peki
@DawnOwl Hocam kusura bakmayın sizde konunuzu böldüm
Valorant da düşük ayarlarda 1920x1080 maksimum 120-130 felan alıyorum. Sizce bu sisteme göre ideal fps değerlerimi alıyorum?
Sistem:
Gtx 1050
i5-7300HQ
16 gb ram
480 ssd
B450 tomahawk eğer o kadar paran yoksa b450 s2h v2Piyasa çok üzücü
En mantıklı seçim o yönde gibi duruyor hocam teşekkür ediyorum. Anakart olarak ne önerirsiniz peki
@DawnOwl Hocam kusura bakmayın sizde konunuzu böldüm