Neler Yeni

Valorant 12400f stok soğutucu 85 derece normalmi?

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
arkadaşlar stok soğutucyla oynuyorum arkada chrome ve dc açık bide valo açık düşük ayarlarda normalmi ve zarar verirmi?

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
arkadaşlar stok soğutucyla oynuyorum arkada chrome ve dc açık bide valo açık düşük ayarlarda normalmi ve zarar verirmi?
Ekran kartın ne? Kaç gb ram var? Neden düşük ayarlarda? Bence normal değil. Ben 3 saat aralıksız cs2 oynuyorum o kadar olmuyor. Aynı işlemci.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartın ne? Kaç gb ram var? Neden düşük ayarlarda? Bence normal değil. Ben 3 saat aralıksız cs2 oynuyorum o kadar olmuyor. Aynı işlemci.
ram 16 6750xt hocam nedenini bilmiyorum stok soğutucuda toz oludğundan kasamda küçük o yüzdende olabilirmi tuf gt301

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
ram 16 6750xt hocam nedenini bilmiyorum stok soğutucuda toz oludğundan kasamda küçük o yüzdende olabilirmi tuf gt301
6750XT ekran kartın var ve cırtlak valo yu düşükde oynuyorsun? Hemen onu ultraya al dostum. Toz varsada PC kapalıyken iyice bakımını yap ama dikkatli ol. Kasayı bilmiyorum. Ben o sıcaklığı ancak 4 saatlik BF5 oynarken alabiliyorum. (Baya baya ağır oyun.)

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6750XT ekran kartın var ve cırtlak valo yu düşükde oynuyorsun? Hemen onu ultraya al dostum. Toz varsada PC kapalıyken iyice bakımını yap ama dikkatli ol. Kasayı bilmiyorum. Ben o sıcaklığı ancak 4 saatlik BF5 oynarken alabiliyorum. (Baya baya ağır oyun.)
hocam nedenini bilmiyorum birde yüzde 50-60 kullanımda böyle sıcaklıklar var neden nedir işlemci fanı tozlu olduğundan olbilirmi?

waffenq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tayfun Bora SARITEPE
çok da normal değil gibi termal macunları kontrol et eğer termal macunla alakası yoksa işlemci soğutucusunu kontrol et fanlar sıcaklığa göre artıyormu vb eğer sorun ondaysa işlemci soğutucusunu değiştir

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
hocam nedenini bilmiyorum birde yüzde 50-60 kullanımda böyle sıcaklıklar var neden nedir işlemci fanı tozlu olduğundan olbilirmi?
%50-%60 ekran kartı mı işlemci mi? İşlemcinin öyle olması imkansız zaten cırtlak valo grafiği kullanmıyor sayılır. Anomali mevcut.

hilas0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Salih
İşlemci fanı tam oturtulmuşmu buna bak blok ve işlemci arasında tam temas sağlanmamış olabilir r5 3600 de bu şekilde olmuştu

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Ultraya almayla ne alakası var?? Bu sadece ekran kartına yük bindirir. İşlemcinin fazla ısınma gerekçesi değildir.Hatta daha da yük altına bindirir ekran kartı daha fazla kullanilacağı için Ayrıca valorant düşük ayarda oynanır çünkü avantaj sağlıyor. Lütfen bilmediğiniz yalan yanlış yorumlar yapmayın. Benimde hatam var ise duzeltirseniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci fanı tam oturtulmuşmu buna bak blok ve işlemci arasında tam temas sağlanmamış olabilir r5 3600 de bu şekilde olmuştu
Arkadaşın dediği gibi fan oturmuşmu ona bak. Ve termal macun ne zamandır değişmiyor.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ismail
Normal. Aşırı sıkıldım şu 85 derece 80 derece normal mi konularından.Adminlerin normal şeklinde bir konu sabitlemesi lazım aynı konu sürekli açılıyor.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
çok da normal değil gibi termal macunları kontrol et eğer termal macunla alakası yoksa işlemci soğutucusunu kontrol et fanlar sıcaklığa göre artıyormu vb eğer sorun ondaysa işlemci soğutucusunu değiştir

Ultraya almayla ne alakası var?? Bu sadece ekran kartına yük bindirir. İşlemcinin fazla ısınma gerekçesi değildir.Hatta daha da yük altına bindirir ekran kartı daha fazla kullanilacağı için Ayrıca valorant düşük ayarda oynanır çünkü avantaj sağlıyor. Lütfen bilmediğiniz yalan yanlış yorumlar yapmayın. Benimde hatam var ise duzeltirseniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşın dediği gibi fan oturmuşmu ona bak. Ve termal macun ne zamandır değişmiyor.
hocam benim odamın kapsı ıkapalı ve odamda cam yok ayrıca kasam bi tık küçük ve stok sopğutucu ayrıca chrome dc ve ayrıca başka programlar açık arkada sizce normalmi? önerebilecğeiniz bir fan varmı
1708543174336.png

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
hocam benim odamın kapsı ıkapalı ve odamda cam yok ayrıca kasam bi tık küçük ve stok sopğutucu ayrıca chrome dc ve ayrıca başka programlar açık arkada sizce normalmi? önerebilecğeiniz bir fan varmıAlıntıyı görüntüle
Fan işlemciye tam oturmuş mu ona bak temas ediyorum , bir de ne zamandır termal macun yenilemiyorsunu

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Top Bottom