Neler Yeni

valorant aldığım hesap ilk mailden gitti

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Dava açmanız şikayetçi olmanız durumunda gamesatış bilgileri paylaşır, onun dışında geçmiş olsun.
dava felan uzun açsam aileme haber gidicek yatıdığımı görürseelre bitirriler beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

maşallah mahalledeki arkadaşınında taşınacağı tutmuş :D geçmiş olsun dostum
benim değil aldığım kişinin arkadaşı sizce adam doğrumu söylüyo yoksa o mu aldı adam diyo ben ondan hesabı aldım ilk mail bende değil diyo

DaffyGraphic

80+ Silver
6 ay önce game satıştan aldığım hesap 170tl şuan ilk mailden alındı aldığım çocuğa yazdım ilk mail onda değilmiş mahallesinden birinden almış adamda taşınmış hesapa asil pho almıştım sonra sağmacı bıçak ve yelpaze hesap gitti çok moralim bozuk anlatamam
Hocam yalnış hatırlamıyorsam zaten riot gamesda hsap paylaşımı yasak ve 2.elden aldığınız hesabada o kadar para yatırmamalıydınız bence.Riot gamese bile mesaj atsan kurallarda yazıyor hesap paylaşımı yasak.

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Hocam yalnış hatırlamıyorsam zaten riot gamesda hsap paylaşımı yasak ve 2.elden aldığınız hesabada o kadar para yatırmamalıydınız bence.Riot gamese bile mesaj atsan kurallarda yazıyor hesap paylaşımı yasak.
evet öyle

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
of moralim çok bozuldu

KaanAk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Erim Kaan Akyıldız
Hesabı aldığınıza ve dolandırıldığınıza dair Valorant destek ile iletişime geçin, her ne kadar hesap satışı yasak da olsa sattığı için adamın hesabı banlanır. Aynısı arkadaşıma olmuştu hesabını sattığı için adamı banladılar. Banka dekontu, gamesatış konuşma görüntülerini vs. istediler attı ve banlandı valorant hesabı adamın.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
6 ay önce game satıştan aldığım hesap 170tl şuan ilk mailden alındı aldığım çocuğa yazdım ilk mail onda değilmiş mahallesinden birinden almış adamda taşınmış hesapa asil pho almıştım sonra sağmacı bıçak ve yelpaze hesap gitti çok moralim bozuk anlatamam
Hocam size diyorum. Steam, Valorant hesabı almayın, aldırmayın. İkisi de geri alınması aşırı kolay hesaplar. Geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Hocam size diyorum. Steam, Valorant hesabı almayın, aldırmayın. İkisi de geri alınması aşırı kolay hesaplar. Geçmiş olsun.
aslında geri alınmasının kolay olması çok güzel bir şey biri hesabınızı çalarsa gayet rahat bir şekilde ilk mail ve şifreyle geri alabilirsiniz ama hesabı siz alırsanız sıkıntı çıkıyor çoğu zaman

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Hesabı aldığınıza ve dolandırıldığınıza dair Valorant destek ile iletişime geçin, her ne kadar hesap satışı yasak da olsa sattığı için adamın hesabı banlanır. Aynısı arkadaşıma olmuştu hesabını sattığı için adamı banladılar. Banka dekontu, gamesatış konuşma görüntülerini vs. istediler attı ve banlandı valorant hesabı adamın.
yardımcı olabilirmisin

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
dava felan uzun açsam aileme haber gidicek yatıdığımı görürseelre bitirriler beni

benim değil aldığım kişinin arkadaşı sizce adam doğrumu söylüyo yoksa o mu aldı adam diyo ben ondan hesabı aldım ilk mail bende değil diyo
Hocam zaten 18 yaşının altındaysanız tek açma şansınız yok gibi bir şey ailenizin açması gerek

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Valorant desteğe yaz yardımcı olurlar.
Hiç bir şey yapamazlar. Hesap satmak ve satın almak yasak. Üzgünüm hocam siz bu durumda haksız olarak nitelendirilirsiniz.

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular