Driverları güncelle derim çüünkü oyunun optimizasyonunda hala bir sıkıntı var bazen oluyor bu durum. Uzun süredir pc format yemiyorsa veya işlemcin çok ısınıyorsa macun yenilememişsen bundan kaynaklı da olabilir tavsiye ederimvalorant aniden donuyor ve yanıt vermiyor neden oluyor
driverlerin hepsi güncel ve termal macunu 4 ay önce sürüldü bundan olacağını zannetmiyorumDriverları güncelle derim çüünkü oyunun optimizasyonunda hala bir sıkıntı var bazen oluyor bu durum. Uzun süredir pc format yemiyorsa veya işlemcin çok ısınıyorsa macun yenilememişsen bundan kaynaklı da olabilir tavsiye ederim
ben alt tab atıp görev yöneticisinden kapatıyorumbende de oluyor bu sorun daha dün 2 kere yaşadım bilgisayarı kapatmadan düzelmiyor.
valorant işlemci bazlı bir oyun işlemcilerimiz neredeyse aynı ama ticket atacağımGarip geldi benden daha iyi bir ekran kartın var lakin ben kendi sistemimde 190FPS ye ulaşabiliyorum senin daha fazla olup donma sorununun olmaması gerekiyor istersen bir valorant'a ticket at belki dosyalarında problem vardır
İşlemci bazlı lakin smoke ve patlamalarda fps düşüklüğü yaşamamak için ekran kartı da ihtiyaç duyuluyor mesela sende ki ekran kartı ile youtube da yapılan oyun testlerinde 250 buluyorlar düşüük ayardavalorant işlemci bazlı bir oyun işlemcilerimiz neredeyse aynı ama ticket atacağım