Valorant Ban Açılmadımı

Reaksiyon skoru
6
Valorantta 5 ay önce bir salaklık yapıp hile açmıştım.Cezamı yedim ve üstünden 5 ay geçti banım kalktı gözüküyor.Yeni hesap açıp girdim 2 el oynadım çıktım ertesi gün girdiğimde ban yemiştim başka hesap açıp tekrar girdim 1 elk oynadım çıktıım tekrar girdiğimde yine ban yemiştim nedenini veya çözümünü bilen varmı?

Valorantta 5 ay önce bir salaklık yapıp hile açmıştım.Cezamı yedim ve üstünden 5 ay geçti banım kalktı gözüküyor.Yeni hesap açıp girdim 2 el oynadım çıktım ertesi gün girdiğimde ban yemiştim başka hesap açıp tekrar girdim 1 elk oynadım çıktıım tekrar girdiğimde yine ban yemiştim nedenini veya çözümünü bilen varmı?
Afk kaldiysaniz veya kufur ettiyseniz veya trollediyswniz yersiniz hocam afkdan 2024 e kadar ban yedim

Bu ara çok hile var. Adam her an yerini görüyor. Her defasında adamı görmeden öldüğüm kişiler de denk geliyor. Reportluyorum bakalım inşallah ban yiyorlardır

donanım banı yemişsin dir ondan dır

Geri