Neler Yeni

Yardım Valorant ban yedim yardım edin

Tankman

80+ Bronze
Arkadaşlar bugün arkadaşımla internet kafeye gittik ve valorant girdik ve oyunun ortasında hesabımın askıya alındığını öğrendim bu konuyu da zaten internet kafeden açıyorum valorantta hiç hile fln açmadım ben bu banı nasıl yemiş olabilirim allah aşkına birisi yardım etsin

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Başka birisi internet kafede hile ile oynadıysa vanguard senin hesabındayken algıladığında sen ban yersin. Geçmiş olsun vanguardın algılamaları yüzünden ban yiyen çok oyuncu var bu sıralar

Tankman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka birisi internet kafede hile ile oynadıysa vanguard senin hesabındayken algıladığında sen ban yersin. Geçmiş olsun vanguardın algılamaları yüzünden ban yiyen çok oyuncu var bu sıralar
kanka kaldırmazlar mı ya hayatımda ,lk defa internet kafeye gittim sonsuz mu ban yedi hesabım

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
kanka kaldırmazlar mı ya hayatımda ,lk defa internet kafeye gittim sonsuz mu ban yedi hesabım
kimininkini açıyorlar kimininkini de 'vanguard hata yapmaz' diyerek açmıyorlar sen yine destek birimine ilet mesajını belki yardımcı olurlar

Tankman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kimininkini açıyorlar kimininkini de 'vanguard hata yapmaz' diyerek açmıyorlar sen yine destek birimine ilet mesajını belki yardımcı olurlar
ya oyuna girerken keike uyarı verseler donanım banı vardır falan diye resmen şuan kahroldum ya

Merdo428

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert Şahin
Arkadaşlar bugün arkadaşımla internet kafeye gittik ve valorant girdik ve oyunun ortasında hesabımın askıya alındığını öğrendim bu konuyu da zaten internet kafeden açıyorum valorantta hiç hile fln açmadım ben bu banı nasıl yemiş olabilirim allah aşkına birisi yardım etsin
Başka birisi hile açmış oda sana denk gelmiş geçmiş olsun. Banın açılıcak ama 4 ay sonra açılıcak.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
ya oyuna girerken keike uyarı verseler donanım banı vardır falan diye resmen şuan kahroldum ya
kendi bilgisayarında hiçbir şey olmamasına rağmen vanguard yüzünden ban yiyen bir sürü oyuncu gördüm. Kendileri de açıklama yaptılar avg antivirüs kullanan sistemleri yanlış algılıyor vanguard diye ama çok kişininki açılmadı dediğim gibi destek talebi oluşturmaktan başka çaresi yok

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Benim hesabımda ban yemişti. İnternet kafe sahibine söyle dostum onlar desteğe iletirse fazla sürmeden açılıyor.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Haksız yere ban yiyen insanlar çığ gibi büyüyüp tepki göstermedikçe kıllarını bile kıpırdatacaklarını zannetmiyorum.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Haksız yere ban yiyen insanlar çığ gibi büyüyüp tepki göstermedikçe kıllarını bile kıpırdatacaklarını zannetmiyorum.
sayılar gitgide artıyor hatta sırf bu yüzden cs geri dönen oyuncular oldu ama hala inatla açmıyorlar insanların para yatırdığı hesapları. Garip geliyor neden riot böyle davranıyor

şahin doğan

80+ Platinum
Banlanan hesap bir daha açılmıyor maalesef. G.O

Top Bottom