Yardım Valorant ban yedim yardım edin

Tankman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
Arkadaşlar bugün arkadaşımla internet kafeye gittik ve valorant girdik ve oyunun ortasında hesabımın askıya alındığını öğrendim bu konuyu da zaten internet kafeden açıyorum valorantta hiç hile fln açmadım ben bu banı nasıl yemiş olabilirim allah aşkına birisi yardım etsin

Başka birisi internet kafede hile ile oynadıysa vanguard senin hesabındayken algıladığında sen ban yersin. Geçmiş olsun vanguardın algılamaları yüzünden ban yiyen çok oyuncu var bu sıralar

Başka birisi internet kafede hile ile oynadıysa vanguard senin hesabındayken algıladığında sen ban yersin. Geçmiş olsun vanguardın algılamaları yüzünden ban yiyen çok oyuncu var bu sıralar
kanka kaldırmazlar mı ya hayatımda ,lk defa internet kafeye gittim sonsuz mu ban yedi hesabım

kanka kaldırmazlar mı ya hayatımda ,lk defa internet kafeye gittim sonsuz mu ban yedi hesabım
kimininkini açıyorlar kimininkini de 'vanguard hata yapmaz' diyerek açmıyorlar sen yine destek birimine ilet mesajını belki yardımcı olurlar

kimininkini açıyorlar kimininkini de 'vanguard hata yapmaz' diyerek açmıyorlar sen yine destek birimine ilet mesajını belki yardımcı olurlar
ya oyuna girerken keike uyarı verseler donanım banı vardır falan diye resmen şuan kahroldum ya

Arkadaşlar bugün arkadaşımla internet kafeye gittik ve valorant girdik ve oyunun ortasında hesabımın askıya alındığını öğrendim bu konuyu da zaten internet kafeden açıyorum valorantta hiç hile fln açmadım ben bu banı nasıl yemiş olabilirim allah aşkına birisi yardım etsin
Başka birisi hile açmış oda sana denk gelmiş geçmiş olsun. Banın açılıcak ama 4 ay sonra açılıcak.

ya oyuna girerken keike uyarı verseler donanım banı vardır falan diye resmen şuan kahroldum ya
kendi bilgisayarında hiçbir şey olmamasına rağmen vanguard yüzünden ban yiyen bir sürü oyuncu gördüm. Kendileri de açıklama yaptılar avg antivirüs kullanan sistemleri yanlış algılıyor vanguard diye ama çok kişininki açılmadı dediğim gibi destek talebi oluşturmaktan başka çaresi yok

Benim hesabımda ban yemişti. İnternet kafe sahibine söyle dostum onlar desteğe iletirse fazla sürmeden açılıyor.

Haksız yere ban yiyen insanlar çığ gibi büyüyüp tepki göstermedikçe kıllarını bile kıpırdatacaklarını zannetmiyorum.
sayılar gitgide artıyor hatta sırf bu yüzden cs geri dönen oyuncular oldu ama hala inatla açmıyorlar insanların para yatırdığı hesapları. Garip geliyor neden riot böyle davranıyor

Banlanan hesap bir daha açılmıyor maalesef. G.O

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,425
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri