Valorant Ban Yedim..

Reaksiyon skoru
46
sa dostlar ben valoranta sebebsizce ban yedim herhangi bi hile ve daha farklı şeyler açmadım durduk yere banyedim banı gta5 creck indirdiğim için oldugunu düşünüyorum herhalden ip banı yemişim ip sıfırladım valorantı sildim yükledim yinede yeni hesap açıyorum hemen tekrar ban yiyorum banımı yada bidaha ban yimemek için ne yapabilirim?

Riot'a ticket at, sorunu bildir.

sa dostlar ben valoranta sebebsizce ban yedim herhangi bi hile ve daha farklı şeyler açmadım durduk yere banyedim banı gta5 creck indirdiğim için oldugunu düşünüyorum herhalden ip banı yemişim ip sıfırladım valorantı sildim yükledim yinede yeni hesap açıyorum hemen tekrar ban yiyorum banımı yada bidaha ban yimemek için ne yapabilirim?
Donanım banı yemişsindir aynı pc ile girememen normal. Riota ticket at ama valorantı etkileyecek bir şey varsa pc de kaldırmazlar diye düşünüyorum

HWID ban yemişsiniz afiyet bal şeker olsun.
Ticket atın.

• Üzgün
Reaksiyonlar: baid
HWID ban yemişsiniz afiyet bal şeker olsun.
Ticket atın.
eyw darısı başına :)
Post automatically merged:

Donanım banı yemişsindir aynı pc ile girememen normal. Riota ticket at ama valorantı etkileyecek bir şey varsa pc de kaldırmazlar diye düşünüyorum
nasıl bi ticket atmalıyım?

şöyle bişe atım nasıl

Merhaba valorant ekibi oyununuzu severek oynuyorum başka bir oyunda hile yaptığım için hwid ban yemiş bulunmaktayım size hwid banımı kalkacağı tarihi soruyorum saygılarımla iyi çalışmalar.

eyw darısı başına :)

nasıl bi ticket atmalıyım?

şöyle bişe atım nasıl

Merhaba valorant ekibi oyununuzu severek oynuyorum başka bir oyunda hile yaptığım için hwid ban yemiş bulunmaktayım size hwid banımı kalkacağı tarihi soruyorum saygılarımla iyi çalışmalar.
Valorant'ın support ekibinde olsam böyle bir ticket'a karşı banı açar tam oyundayken bir daha atardım o.O2
Uzun bir şeyler yaz, 3. parti uygulama olarak GTA5 Logic kullandım, oyun içi paramı arttırmak istiyordum fakat Valorant'tan ban yedim falan de

Banlar HWID olduğu için IP değişirmek işe yaramaz.
Crack'ten ban yediyseniz Riot Onarım Aracı'ndan çıkan dosyaları Oyuncu destek ekibine iletip durumu anlatın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,466
Üyeler
190,918
Son üye
deepclaw
Geri