İskenderMan
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
o kadar değil bence
Ekran kart valoda öyle büyük bir öneme sahip değil bu adam 7800x3d ile 500fps alıyorken ortalama 4070 ile. Sen aynı işlemci ama 5080 bile taksan 800fps alamazsıno kadar değil bence
işlemcinin daha önemli olduğunu biliyorum ama 2 ay da nasıl bir güncelleme eksi 250 fps alabilir kiEkran kart valoda öyle büyük bir öneme sahip değil bu adam 7800x3d ile 500fps alıyorken ortalama 4070 ile. Sen aynı işlemci ama 5080 bile taksan 800fps alamazsın
Hocam testlerdede aynı durumda. Bende anlamadım. Benim 7500f te hiç düşmediği şekilde artık 250lere düşüyor valoda işlemci değişeceğmişlemcinin daha önemli olduğunu biliyorum ama 2 ay da nasıl bir güncelleme eksi 250 fps alabilir ki
Test ne zaman? Atılmış videosuhocam 7 9700x bile 600 fps alıyor benimki de o civarlarda hatta daha aşşağıya bile düşüyor bu normal değil gibi.
İade etmek yerine sistemini başka oyunlarla karşılaştır orlardadamı kötü değerlerDaha yeni aldım sizce iade edeyim mi normal mi bu değerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1080p en yüksek ayarlarda 360 fps alıyor bune peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iade edeyim mi sistemi sizce?
2 seçenek var biosunuz güncelmi ona bakın, birde diğer oyunlarda test edin en basitinden cs2 de7 gün önce atılmış
bios u bugün güncelledim2 seçenek var biosunuz güncelmi ona bakın, birde diğer oyunlarda test edin en basitinden cs2 de
İndirip deneyin ozaman hocam bir oyunla sistemde kusur bulunamaz,şuanda başka oyun yok zaten anakart wifi desteklemesine rağmen bağlayamadım wifiye kablosuz bir tane wifi adaptörü taktım o 2 3
bios u bugün güncelledim