Valorant bu fps normal mi?

o kadar değil bence
Ekran kart valoda öyle büyük bir öneme sahip değil bu adam 7800x3d ile 500fps alıyorken ortalama 4070 ile. Sen aynı işlemci ama 5080 bile taksan 800fps alamazsın

Ekran kart valoda öyle büyük bir öneme sahip değil bu adam 7800x3d ile 500fps alıyorken ortalama 4070 ile. Sen aynı işlemci ama 5080 bile taksan 800fps alamazsın
işlemcinin daha önemli olduğunu biliyorum ama 2 ay da nasıl bir güncelleme eksi 250 fps alabilir ki

unreal engine 5 e gececekleri icin guncellemeleri cok takmiyorlar.

bende poligonda 200 e dusuyorum arada

işlemcinin daha önemli olduğunu biliyorum ama 2 ay da nasıl bir güncelleme eksi 250 fps alabilir ki
Hocam testlerdede aynı durumda. Bende anlamadım. Benim 7500f te hiç düşmediği şekilde artık 250lere düşüyor valoda işlemci değişeceğm

Daha yeni aldım sizce iade edeyim mi normal mi bu değerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080p en yüksek ayarlarda 360 fps alıyor bune peki

iade edeyim mi sistemi sizce?

Son düzenleme:
hocam 7 9700x bile 600 fps alıyor benimki de o civarlarda hatta daha aşşağıya bile düşüyor bu normal değil gibi.

hocam 7 9700x bile 600 fps alıyor benimki de o civarlarda hatta daha aşşağıya bile düşüyor bu normal değil gibi.
Test ne zaman? Atılmış videosu

Daha yeni aldım sizce iade edeyim mi normal mi bu değerler

1080p en yüksek ayarlarda 360 fps alıyor bune peki

iade edeyim mi sistemi sizce?
İade etmek yerine sistemini başka oyunlarla karşılaştır orlardadamı kötü değerler

şuanda başka oyun yok zaten anakart wifi desteklemesine rağmen bağlayamadım wifiye kablosuz bir tane wifi adaptörü taktım o 2 3
2 seçenek var biosunuz güncelmi ona bakın, birde diğer oyunlarda test edin en basitinden cs2 de
bios u bugün güncelledim

şuanda başka oyun yok zaten anakart wifi desteklemesine rağmen bağlayamadım wifiye kablosuz bir tane wifi adaptörü taktım o 2 3

bios u bugün güncelledim
İndirip deneyin ozaman hocam bir oyunla sistemde kusur bulunamaz,

birde şuanda başka oyun yok pc de anakart wifi desteklemesine rağmen kablosuz wifi bağlayamadım bir wifi adaptörü bağladım o anca saniyede 3 mb felan indiriyor yani oyun indirmem saatler sürüyor

bir video buldum orada bios ayarları gösteriyor onları yapacağım deneyeceğim

Geri