- Konu Sahibi Konu Sahibi
vallaha abi bide ilk forum deneyimimolay gitgide buna dönüyor
Alıntıyı görüntüle
vallaha abi bide ilk forum deneyimimolay gitgide buna dönüyor
Alıntıyı görüntüle
Hayır bu son çare ki çözüm değil aynı hatayı alan insanlar baştan temiz kurulum yapsa da çözüm bulamadı ben de yaşıyordum aynı sorunu.Vanguard'ı silip tekrar oyunu açar mısın?
Vanguard'ı otomatik yükleyecek.
Ondan sonra bilgisayarı yeniden başlatacak.
Bu yolu deneyip tekrar mesaj yazar mısın?
Çok teşekkürlerkb görmedim fakat adam beyinsiz değildir açıp kapatmış olmamış ki gelip konu açıyor
Alıntıyı görüntüle
Açıp kapatmaktan başka çaresi yok bu cümleden açıp kapattığını anlaman gerek
Dostum tartışmayı bırakıp çözüme ulaştı mı bakar mısın?Çok teşekkürler![]()
yok kanka sorun değil : D olursa mesaj atvallaha abi bide ilk forum deneyimim
hocam olmamış zaten önceden de denemiştimDostum tartışmayı bırakıp çözüme ulaştı mı bakar mısın?
Son dediğimi yaptın mı? Görev yöneticisinden hizmetler sekmesine gelerek vgc'yi bul sonra başlat de.hocam olmamış zaten önceden de denemiştim
tamamdıryok kanka sorun değil : D olursa mesaj at
olay gitgide buna dönüyor
Alıntıyı görüntüle
Vanguard'ı silecek sadece.Hayır bu son çare ki çözüm değil aynı hatayı alan insanlar baştan temiz kurulum yapsa da çözüm bulamadı ben de yaşıyordum aynı sorunu.
hocam başlat diyince tekrar durduruluyorSon dediğimi yaptın mı? Görev yöneticisinden hizmetler sekmesine gelerek vgc'yi bul sonra başlat de.
O başlamadığından dolayı oluşuyor sorun tamamen durdurup başlatmaya çalışın.Hizmeti engelleyen güvenlik duvarı veya antivirüs programı olabilir kapatarak deneyin.hocam başlat diyince tekrar durduruluyor