samet4747
80+ Platinum
ADAM 50 kez yaptım diyorBilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi?
ADAM 50 kez yaptım diyorBilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi?
Olmadı ilk devredışı bırakın etkinleştiğinden emin olup yeniden başlatın Vanguard manuel olarak çalıştırılmamalı sistem açıldığında otomatik açılmalı ve arkada koruma sağlamalı oyuna giriş yapmanız için.HOCAM onu da denedim tekrar deniyorum
Neyi yaptığını belirtmemiş ama?ADAM 50 kez yaptım diyor
Bir kez birisi öyle yapmıştıaltta yazdığım şeyleri okuduğunu pek sanmıyorum onları deneyen birisi onu yapmamış olabilir mi sizce ?
"Dostum açıp kapat" önerisini yanıtladığına göre sence ne yapmıştır?Neyi yaptığını belirtmemiş ama?"
Hocam tekrar deniyorumOlmadı ilk devredışı bırakın etkinleştiğinden emin olup yeniden başlatın Vanguard manuel olarak çalıştırılmamalı sistem açıldığında otomatik açılmalı ve arkada koruma sağlamalı oyuna giriş yapmanız için.
Ben onun "Cevap" butonuna tıkladığın görmedim."Dostum açıp kapat" önerisini yanıtladığına göre sence ne yapmıştır?
hocam boşver bunlarla uğraşılmaz"Dostum açıp kapat" önerisini yanıtladığına göre sence ne yapmıştır?
Vanguard'ı silip tekrar oyunu açar mısın?hocam boşver bunlarla uğraşılmaz
kb görmedim fakat adam beyinsiz değildir açıp kapatmış olmamış ki gelip konu açıyorBen onun "Cevap" butonuna tıkladığın görmedim.![]()