Raporladım hocam haberiniz olsun(!)
bf 2042 silah mekaniği anlamında çöp ayarını yapsan tüm silahlarla sekmeden oynarsın uzun mesafedeBattlefield 2042 1 5
Cok normal 75 hz oynayan vapo oyuncusu kalmadı aktif olarak plat 1 elodayim 240 hz 1ms monitör kullanıyorum 1080p17 senelik monitörümde dia 3 kastım 1440x900 75hz 5ms
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valodan sonra cs çok sade geliyor valoda skill var falan .
ya adam augla tek atıyo basmış +6 ya laptopta ki 500gb lik hdd bu yüzden bozuldu yumruk atmıştım
240 olsa immodaydım dostum dia 3 sonrası 75hz salmıyor .Cok normal 75 hz oynayan vapo oyuncusu kalmadı aktif olarak plat 1 elodayim 240 hz 1ms monitör kullanıyorum 1080p
Valla donanımlarıma karşı naziğim galiba 17 senedir monitörümü kırmadım ama şu sıralar canım kırasım gelio .ya adam augla tek atıyo basmış +6 ya laptopta ki 500gb lik hdd bu yüzden bozuldu yumruk atmıştım
Mekaniksel olarak kolay demek istiyor, teknik olarak oyun motoru unreal oldugu için oyun çok basit fps, CS2 daha kapsamlı bu konuda.Oyun kolay mı zor mu anlamadım kolay diyosun lose aldım diyosun
çok korkuyorum bende arada bi sinirlenince monitöre yumruk atacasım geliyo nolur olmaz arada yastığı fln dövüyom240 olsa immodaydım dostum dia 3 sonrası 75hz salmıyor .
Valla donanımlarıma karşı naziğim galiba 17 senedir monitörümü kırmadım ama şu sıralar canım kırasım gelio .
Denenebilir .Bende War Thunder başladım sarıyo şimdilik uçaklara ilginiz varsa oynayın.
Bendeki gaya gibi vursamda kırılmaz cinsten eski monitörler acayip kalite .çok korkuyorum bende arada bi sinirlenince monitöre yumruk atacasım geliyo nolur olmaz arada yastığı fln dövüyom
Okadar eskiki fotoda xp varDenenebilir .
Bendeki gaya gibi vursamda kırılmaz cinsten eski monitörler acayip kalite .
çok korkuyorum bende arada bi sinirlenince monitöre yumruk atacasım geliyo nolur olmaz arada yastığı fln dövüyom
Denenebilir .
Okadar eskiki fotoda xp var
Satın al: Philips LCD geniş ekran monitör 190CW7CS/00 LCD geniş ekran monitör
Büyük geniş ekranla daha fazla keyif alın! Hızlı tepki süresine ve kolaylık sağlayan çift DVI ve VGA konnektörlere sahip Philips 190CW7 ile görüntüleme işlemlerini tek bir ekranda gerçekleştirin; hepsi tek bir kolay kullanımlı ve uygun maliyetli paket içinde.www.philips.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
İyi iyi zula oynarken uçan tekme atarim guzel sinir atarDenenebilir .
Okadar eskiki fotoda xp var
Satın al: Philips LCD geniş ekran monitör 190CW7CS/00 LCD geniş ekran monitör
Büyük geniş ekranla daha fazla keyif alın! Hızlı tepki süresine ve kolaylık sağlayan çift DVI ve VGA konnektörlere sahip Philips 190CW7 ile görüntüleme işlemlerini tek bir ekranda gerçekleştirin; hepsi tek bir kolay kullanımlı ve uygun maliyetli paket içinde.www.philips.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle