Aykut D.
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
360 480hz için para denkleştiriyorum alırsam içinden geçerim muhtemelen . ortalama 650 700 800 fps alıyorum valorantta .Knk o zaman net hz den dolayıdır farkı anlamak için sağlam bı internet kafeye gidip yüksek hz li monitör de oynayıp kendi i test edebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lenovo R25 i 30 monitörü denedim tırt monitör ghostscreen v.b .360 480hz için para denkleştiriyorum alırsam içinden geçerim muhtemelen . ortalama 650 700 800 fps alıyorum valorantta .
Mesaj otomatik birleştirildi:
CS2 demek istiyorum ama bi yandan da utanıyorum güzelim oyunu grafik açısından mükemmel çıkardılar fakat ...... gibi (noktalı alanı aklınıza gelen şeyle doldurabilirsiniz)
hile ayrı konu bugları mermilerin gitmemesi vesaire bambaşka durum fakat ben valorantta sizin yazdığınız şeyleri çok yaşadığım için özellikle mikrofon basıp sesten max 14 diyebileceğin çocukların ailevi dini değerler bilmeden küfür etmelerine katlanamadığım için cs2 den devam ediyorum. cs2 de de hile gelirse ya quit atıyorum yada koşa koşa ölüyorum ki cs2 de faceit oynuyorum o yüzden çok hileye denk gelmiyorum 1 2 kere gelmişimdi. Sizde faceit oynamayı değerlendirebilirsiniz.
Apex nasıldır sararmı ?cs 1.6 valorant texture pack o zmn :d