11-10'du maç 20 dakika oldu mümkün değilMaçın daha bitmemiş demek ki.
Herkes oyundan düştüyse belki o tarz bir şey olmuş olabilir. Maç bitince ekrana atıyor ve Riotcum 1.30 saat ban yapıştırıyor11-10'du maç 20 dakika oldu mümkün değil
Dereceli giren herkesin maçı 0-0 gözüküyor.11-10'du maç 20 dakika oldu mümkün değil
arkadaşım da farkettiSadece TR bölgesinde sunuculara bir erişim sorunu yaşandığı bilgisi var.
Yani Vanguardla fln ilgili değil komple sunucularda sorun var.
Oyun komple bağlantı için res atıyor hatta oyunu kapamamış arkadaşlarımız oyunun açılışında çıkan ses efektini duyuyordur.
Sorun sadece TR serverında bunu belirteyim.
Kaynak: Gizli
Ben de 3 kere attım aynı sorun var.Benim hala yüklenme ekranında. ALT+F4 attım yine maça attı.
Biz yendikte ne oldu Yendiğimiz maçtan - puan yiyip 1.30 saat ban yedim.8-2 kazanırken gitti herkes de yeniliyormuş.
Seninki zaten berbat ticket at diyecem de sunucular çökmüşken cevap gelmesi uzun sürer.Biz yendikte ne oldu Yendiğimiz maçtan - puan yiyip 1.30 saat ban yedim.
Ticket attım sonucu da biliyorum. Telafi sistemimiz yok tek bir şey gelmez elimizden diyorlar.Seninki zaten berbat ticket at diyecem de sunucular çökmüşken cevap gelmesi uzun sürer.