Tr sunucusunda girdiğine emin misin .Diğer ogunlarda ping im çıkmıyor örnek:csgo, PUBG, tarzı oyunlarda ping im olmazken türk sunucusu olan valorant da ping im 800 900 de aşağıya düşmüyor çözüm önerebilir misiniz?
Eren çavdar mı lan sen 9/gden sdgkşlşsdjgdsgYanlış sunucudasın istanbul veya frankfurtu seç
tayfun ben aga şansa bakYanlış sunucudasın istanbul veya frankfurtu seç
Bu arada istanbul sunucusunda benim pingim kötüYanlış sunucudasın istanbul veya frankfurtu seç
Diğer sunucularuda denedim ana menüde sunucu değiltiriken İstanbul 30 gösteriyor fakat oyunda çok fazlac oluyorbaşa sunucu deneyin
İstanbul frankfurt seçiyorum maça girmeden önce düşük gösteriyor maöa İstanbul sunucusundan bağlanıyor fakat ping im çok yüksek oluyor düşmüyorYanlış sunucudasın istanbul veya frankfurtu seç
Oyunu silip tekrar yüklesem düzelir mi?Diğer ogunlarda ping im çıkmıyor örnek:csgo, PUBG, tarzı oyunlarda ping im olmazken türk sunucusu olan valorant da ping im 800 900 de aşağıya düşmüyor çözüm önerebilir misiniz?
Bilmem benimde Valorantta 16 ping CS de 80Bu arada istanbul sunucusunda benim pingim kötü