- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet bilmeden etmeden yorum yazın siz yazık sizeNe mutlu oldum be![]()
evet bilmeden etmeden yorum yazın siz yazık sizeNe mutlu oldum be![]()
Başlığa HWID Ban yedim yazmadın mı? HWID Ban Donanım Banı.evet bilmeden etmeden yorum yazın siz yazık size
Ne söylediğinin bile farkında değilsin.evet bilmeden etmeden yorum yazın siz yazık size
Senin gibiler umarım bu piyasadan def olup gider demekten başka bi çarem tok. Emek h8rsızlığı yapan birisinede tatlı dille konuşmam !evet bilmeden etmeden yorum yazın siz yazık size
evet onu da google dan öğrendim launcher da bir şey yazmıyor oyuna giriyorum 152 yazıyor sonra araştırdım baktım ki hwıd bende neden yemiş olabilirim diye bu foruma geleyim dedim fakat sağ olun gereksiz yorum yapmakta ustalaşmışsınızBaşlığa HWID Ban yedim yazmadın mı? HWID Ban Donanım Banı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne söylediğinin bile farkında değilsin.
ya kardeşim ver dc ni emek hırsızlığı diyosun lan zaten elo kasarken yeni hesaba radiant arkadaşlarla giriyorum en kötü imo geliye neden bahsediyosun sen bilip bilmeden konuşuyorsunSenin gibiler umarım bu piyasadan def olup gider demekten başka bi çarem tok. Emek h8rsızlığı yapan birisinede tatlı dille konuşmam !
Doğru konu açmadığın için oldu bunların hepsi. Başlığa VAN-152 Hatası aldım demediğin için.evet onu da google dan öğrendim launcher da bir şey yazmıyor oyuna giriyorum 152 yazıyor sonra araştırdım baktım ki hwıd bende neden yemiş olabilirim diye bu foruma geleyim dedim fakat sağ olun gereksiz yorum yapmakta ustalaşmışsınız
hayatımda ilk defa bi foruma girdim kimse böyle sormadan neden diye linçliyormu gerçektenDoğru konu açmadığın için oldu bunların hepsi. Başlığa VAN-152 Hatası aldım demediğin için.
Lanlı ve adam ol diyemezsin haddini bil. Arkadaşı raporlar mısın @diyarbakir karpuzu önce terbiyeni takınıp biraz ahlak sahibi olursan bizi anlarsın merak etmeevet onu da google dan öğrendim launcher da bir şey yazmıyor oyuna giriyorum 152 yazıyor sonra araştırdım baktım ki hwıd bende neden yemiş olabilirim diye bu foruma geleyim dedim fakat sağ olun gereksiz yorum yapmakta ustalaşmışsınız
ya kardeşim ver dc ni emek hırsızlığı diyosun lan zaten elo kasarken yeni hesaba radiant arkadaşlarla giriyorum en kötü imo geliye neden bahsediyosun sen bilip bilmeden konuşuyorsun
adam ol
Beynin ermediği içindir sıkıntı etme senhayatımda ilk defa bi foruma girdim kimse böyle sormadan neden diye linçliyormu gerçekten
Racon kesemezsin burada, adam ol madam ol falan. Yallah Instagram'a veya Twitter'a. Sen az önce dedin ki milletin hesabını boostluyorum.evet onu da google dan öğrendim launcher da bir şey yazmıyor oyuna giriyorum 152 yazıyor sonra araştırdım baktım ki hwıd bende neden yemiş olabilirim diye bu foruma geleyim dedim fakat sağ olun gereksiz yorum yapmakta ustalaşmışsınız
ya kardeşim ver dc ni emek hırsızlığı diyosun lan zaten elo kasarken yeni hesaba radiant arkadaşlarla giriyorum en kötü imo geliye neden bahsediyosun sen bilip bilmeden konuşuyorsun
adam ol
Kuralları ve Doğru Konu nasıl açılır Rehberlerini okusaydın bu durumda olmazdın bir de hala ahkam kesiyorsun. Çok komik duruma düşüyorsun.hayatımda ilk defa bi foruma girdim kimse böyle sormadan neden diye linçliyormu gerçekten
yazık kafana kardeşim düzgün konuşarak sizlerle bir yere varılmıyor bakarsan önceki mesajlarıma insanlara açıklamaya çalıştım ama senin gibi 3 ıq arkadaşlar gelip senin gibi boş boş konuştu gereksiz insanlarsınız...Lanlı ve adam ol diyemezsin haddini bil. Arkadaşı raporlar mısın @diyarbakir karpuzu önce terbiyeni takınıp biraz ahlak sahibi olursan bizi anlarsın merak etme
Beynin ermediği içindir sıkıntı etme sen![]()
aynen kesin radiantsındırevet onu da google dan öğrendim launcher da bir şey yazmıyor oyuna giriyorum 152 yazıyor sonra araştırdım baktım ki hwıd bende neden yemiş olabilirim diye bu foruma geleyim dedim fakat sağ olun gereksiz yorum yapmakta ustalaşmışsınız
adam ol
baktım sana şöyle herkes sana toxic diyor kerdeim yolunaRacon kesemezsin burada, adam ol madam ol falan. Yallah Instagram'a veya Twitter'a. Sen az önce dedin ki milletin hesabını boostluyorum.
Kuralları ve Doğru Konu nasıl açılır Rehberlerini okusaydın bu durumda olmazdın bir de hala ahkam kesiyorsun. Çok komik duruma düşüyorsun.
Rapor yedin bile. Forumdaşlara 3 IQ diyemezsin. Hile kullanan sensin.yazık kafana kardeşim düzgün konuşarak sizlerle bir yere varılmıyor bakarsan önceki mesajlarıma insanlara açıklamaya çalıştım ama senin gibi 3 ıq arkadaşlar gelip senin gibi boş boş konuştu gereksiz insanlarsınız...
"Yazık kafana" demek uyarı puanıdır. Forumu bilmeden böyle konuşuyorsun cahil !yazık kafana kardeşim düzgün konuşarak sizlerle bir yere varılmıyor bakarsan önceki mesajlarıma insanlara açıklamaya çalıştım ama senin gibi 3 ıq arkadaşlar gelip senin gibi boş boş konuştu gereksiz insanlarsınız...