Neler Yeni

Valorant da VAN-152 Alıyorum (yanlış konu başlığı açmışım)

Avolay

80+ Gold
suçsuzum demiyorum ama tanımadan etmeden insanlı boş boş böyle sanaldan yargılamakla olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse ne diyeyim sağ ol yorumun için.
Dostum yargılamak diyorsun da bu yaptığın Riot tarafından yasak bana hala ağlama vs. diyorsun e bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyeyim o zaman böyle mi?

LahmatsuDcr

80+ Silver
Bir gün geçmiyor ki birileri durdur yere ban yemesin.

ZarexuSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güneş Özkara
Dostum yargılamak diyorsun da bu yaptığın Riot tarafından yasak bana hala ağlama vs. diyorsun e bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyeyim o zaman böyle mi?
Yorum yapacaksan güzel kardeşim yargılamadan yap tanımadığın etmediğin adamı öyle boş boş yargılamakla olmuyor biraz şöyle başka konulara da baktım toxic davranış biçimin ve insanları yargılamandan zaten seninle diyaloğa girilmez neyse kardeşim sen git oyununu filan oyna yazma daha da yorumların için teşekkür ederim

Bir gün geçmiyor ki birileri durdur yere ban yemesin.
agam daha açıklamıyacağım bir arkadaşa daha dedim ellerim bezdi artık yazmaktan düşünceleriniz, beddualarınız ve ithamlarınız size kalsın teşekkür ederim ayrıca yorumun için

Avolay

80+ Gold
Yorum yapacaksan güzel kardeşim yargılamadan yap tanımadığın etmediğin adamı öyle boş boş yargılamakla olmuyor biraz şöyle başka konulara da baktım toxic davranış biçimin ve insanları yargılamandan zaten seninle diyaloğa girilmez neyse kardeşim sen git oyununu filan oyna yazma daha da yorumların için teşekkür ederim

agam daha açıklamıyacağım bir arkadaşa daha dedim ellerim bezdi artık yazmaktan düşünceleriniz, beddualarınız ve ithamlarınız size kalsın teşekkür ederim ayrıca yorumun için
Sizin gibilerle fazla tartışıyorum bu aralar haklısın

ZarexuSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güneş Özkara
Sizin gibilerle fazla tartışıyorum bu aralar haklısın
tartışmak güzel şey fakat tartışmadan önce yargılamasan daa iyi olur istiyorsan discord ver 1 gibi uygun olacağım en azından aklında soru işarati kalmasın ve hani bu tartışmayı da sonlandırmak istiyorum kendi adıma ve senin adına

Avolay

80+ Gold
tartışmak güzel şey fakat tartışmadan önce yargılamasan daa iyi olur istiyorsan discord ver 1 gibi uygun olacağım en azından aklında soru işarati kalmasın ve hani bu tartışmayı da sonlandırmak istiyorum kendi adıma ve senin adına
DM bak :D Küfredersen banlanmazsın bu arada :D Zaten alınmam da kolsuzlar tarafından sabahtan akşama küfür yiyorum .

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul
Evet smurf kasıp sonrasında satıyorum bir yerden para gelmesi lazım kimse kusura bakmasın o konuda

Şunu sen yazmışsın. Bilmeden yargılama diye bir şey yok. Riot genelde yanlış ban atmaz attığı banı da açmaz. Riot umarım bu tavrını daha da sertleştirir, senin gibileri olabildiğince temizler.

Olay sonrasında daha önce yaşamadığım bir şey olduğundan YT üzerinden araştırdım pc mi sıfırladım yedekleme yapmadan yine yalancı durumuna düşücem fakat burada varsa özel direct mesaj gibi bir şey dc mi yazayım anlatayım sana detaylı detaylı

Evet smurf kasıp sonrasında satıyorum bir yerden para gelmesi lazım kimse kusura bakmasın o konuda
Ohh o para gelmesi lazım dedikten sonra o kadar sevindim ki. Umarım açılmaz da sende diğer insanlar gibi normal bir şekilde çalışırsın. Burada Kudurmaya devam et lütfen.

ZarexuSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güneş Özkara
Ohh o para gelmesi lazım dedikten sonra o kadar sevindim ki. Umarım açılmaz da sende diğer insanlar gibi normal bir şekilde çalışırsın. Burada Kudurmaya devam et lütfen.
Bir şey diyeyimmi en ufak kudurmadım sadece kendimi açıklığa kavuşturmaya çalıştım o yüzden kolsuz arkadaşım hadi işine.

Gorkemslx

80+
kimse boşuna ban yemez açmışsın hileyi işte açmadım etmedim bu insanlar yimez

Gorkemslx

80+
he smurf falan kasmışsın vallaha valoranttan anlamam ama satış yapmak vs yasak diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,444
Üyeler
161,052
Son üye
yinemikısır
Top Bottom