Neler Yeni

Valorant da VAN-152 Alıyorum (yanlış konu başlığı açmışım)

ZarexuSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güneş Özkara
Zaten herkes banı, Suçsuz yere yiyor.
Sence suçumu bile bile buraya girermiyim? bilmiyomuyum milletin beni linçleyeceğini ama yani ne desem boş o yüzden tekrardan yorum için teşekkürler fakat linçleyeceksen benden uzak allaha yakın ol :)

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Nedense forumda hakkıyla ban yiyen yok. HWID ban yediysen tek kurtuluşun bilgisayar parçalarından birini değiştirmek. Ama garanti değil düzeleceği.

Sence suçumu bile bile buraya girermiyim? bilmiyomuyum milletin beni linçleyeceğini ama yani ne desem boş o yüzden tekrardan yorum için teşekkürler fakat linçleyeceksen benden uzak allaha yakın ol :)
Emin ol bir sürü konu var burada gereksiz VAC Ban veya Vanguard diye. Buraya yazmanın bir anlamı da yok. Burada senin Banını kaldırabilecek bir Yetkili yok. Desteğe Ticket atarsın sebebini söylerler.

ZarexuSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güneş Özkara
Nedense forumda hakkıyla ban yiyen yok. HWID ban yediysen tek kurtuluşun bilgisayar parçalarından birini değiştirmek. Ama garanti değil düzeleceği.
ya çözüm arayışında olmasam hile açıp ban yesem niye buraya yazayım bunu anlatamıyorum ki insanlara hani launcher da da yazmıyor ban yedin diye uzaklaştırma aldın diye sadece oyun içinde van 152 okadar

ZarexuSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güneş Özkara
Emin ol bir sürü konu var burada gereksiz VAC Ban veya Vanguard diye. Buraya yazmanın bir anlamı da yok. Burada senin Banını kaldırabilecek bir Yetkili yok. Desteğe Ticket atarsın sebebini söylerler.
attım bekliyorum sağol yorum için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu adam milleti iyi tokatlamıştır. Oradan gelen parayla yeni bileşen alır.
bak kardeşim bilmediğin işlere burnu sokup toxiclik yapma tanımadan etmeden yargılama insanları edebini bil.

KirliKill

80+ Silver
Olay sonrasında daha önce yaşamadığım bir şey olduğundan YT üzerinden araştırdım pc mi sıfırladım yedekleme yapmadan yine yalancı durumuna düşücem fakat burada varsa özel direct mesaj gibi bir şey dc mi yazayım anlatayım sana detaylı detaylı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet smurf kasıp sonrasında satıyorum bir yerden para gelmesi lazım kimse kusura bakmasın o konuda
İnşallah cihaz banı yersin knk iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,367
Üyeler
161,038
Son üye
Harun145300
Top Bottom